Ak nejaký spevák spieva na koncerte je to vždycky horšie než ked spieva z youtube či z rádia, lebo v rádiu spieva na playback, kým naživo spieva naozaj bez playbacku, a ten hlas ktorí nie je upravení v zvukových médiach je potom o tri triedy horší Takže koncerty určite nie
@thunderstorm@28 ved da sa prespat aj na hoteli.
Ja som tam siel tiez len na 1 den
A ja som si az tak vela festov za mladi neuzil, takze ma to bavi stale
@varlatan@29 my tú Viedeň práve chceme spojiť aj s Bratislavou, ja tam mám, cez víkend predstavím drahého, spravím mu fakultatívny zájazd, v utorok dáme koncert a ideme domov
na jednu noc by som sa možno na nejaký malý fest dala ukecať, ale ešte neviem, aký
Ak sa rátajú aj výchovné koncerty, tak niekedy na gymnázium. Inak na koncerty nechodievam. 3. augusta však idem výnimočne na Slipknot (ak sa čosi nepokazí)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale toto leto/jesen si to vsetko vynahradim
Ja som tam bol vcera
Ja som tam siel tiez len na 1 den
A ja som si az tak vela festov za mladi neuzil, takze ma to bavi stale
na jednu noc by som sa možno na nejaký malý fest dala ukecať, ale ešte neviem, aký
Pod na pohodu, dame phocko a cold brew ako dekadentny brunch
cez pohodu som na dovči v Gruzínsku, budem si dávať dekadentný brunch niekde v Kaukazskych horách