A pre toto sa chcem dat radsej spopolnit. Clovek uz ani v dnesnej dobe nemoze byt isty nicim:D
VARŠAVA - Ešte než sa nad Poliakom Jozéfom Guzym (76) naposledy zavrelo veko rakvy, požiadala jeho rodina, či si môže ponechať cennosti, s ktorými mal byť pochovaný.
Keď sa však hrobár k dôchodcovi zohol, nahmatal mu slabý pulz. Po bližšom pr
Akurat som to mame spominal a vravela mi ze kedysi jej babka vravela ze tiez jednu pochovali a po niekolkych rokoch ju neviem preco museli vykopat a zistili ze si vlasy vytrhala ...normalne zle pomysliet
@Tenario no presne to sa ti moze stat ked ta bbudu palit...fuuu a ta bolest keby nahodou opet precitnes...a co ked si pod zemou?zadusis sa alebo umres od hladu...
a prave preto v minulosti ked niekoho pochovali nechali mu tam snurku ktora siahala az von kde bol zvonec ze ked sa nahodou zobudil mal zazvonit...a to je pravda
No pri mojom strachu z uzavretých malých priestorov,dokonca poležiačky! Ci maj god
Ale som minule pozerala Kill Bill a tam tá nazvime ju "žltá" bola tiež pochovaná zaživa.Tak žltá potom začala také špeciálne údery robiť a tá drevená bedňa sa nadlomila a ona vyšla odtiaľ,sa vyhrabala nejak..to je dobré si pamätať ,ako to že keď ťa zapadne lavína máš robiť pohyby akože plávaš a vyplávať hore .
@Tenario chudák tá žena..keď si vlasy vytrhala aj...bože kvôli tebe idem mať nie pekné sny..sa mi bude snívať že sa v truhle zobudím určite ale ináč zaujímavá...nechcela by som to zažiť..ani ako blízky a tobôž nie ako "nebožtík"
ja sa dam na organy, popripade vedecke uceli a potom zvysok spalit....a tam mam istotu, ze neozijem.. ...popripade v marnici, ale mozno ma stihne niekto vytiahnut, pokial by som dostal infakt....
Preto by som do rakiev namontovávala také tie prenosné zvončeky, ak by sa zobudili proste by zazvonili (má to dosah celkom veľký, keby to bolo zapojené niekde blízko v zástrčke
U nas sa zase hovorila taka historka, že jedna tetka bola veľmi chamtiva a nechcela nechať deťom peniaze a dala sa pochovať aj z peniazmi. Dali jej ich pod hlavu do rakvi. A o nejaky čas jej dcere trebalo velmi peniaze, tak vybavila exhumaciu a keď babku vykopali ležala na bruchu a držala tie peniaze v rukach.
Neviem čo je na tom pravdy, ani kde sa to stalo, ale už som to počul od viacerych.
vraj kvoli tomuto sa v minulosti vymysleli nočné služby.. vždy ked niekoho pochovali, tak mu o prst priviazali špagát, ktorý viedol von z rakvy a zo zeme k zvonu..ak sa dotyčný "prebudil" tak sa pohýbal a zvon vonku zacingal..a vonku bol vždy celú noc človek, ktorý čakal...
a nieje to náhodou tak, že keď si niekde a máš akože zhorieť tak sa skor udusíš ako zomrieš na popáleniny??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale keď bol v bezvedomí, asi by o tom nevedel, že zomiera . či?
A v minulosti toho bolo ovela viac :/
ja by som bola najradšej keby ma spalia a popol vysypali niekde v lese
Ale som minule pozerala Kill Bill a tam tá nazvime ju "žltá" bola tiež pochovaná zaživa.Tak žltá potom začala také špeciálne údery robiť a tá drevená bedňa sa nadlomila a ona vyšla odtiaľ,sa vyhrabala nejak..to je dobré si pamätať ,ako to že keď ťa zapadne lavína máš robiť pohyby akože plávaš a vyplávať hore .
Aj ja sa chcem dat spaliť
inak prečo "tú žltú" voláš "tá žltá"?
Neviem čo je na tom pravdy, ani kde sa to stalo, ale už som to počul od viacerych.
a nieje to náhodou tak, že keď si niekde a máš akože zhorieť tak sa skor udusíš ako zomrieš na popáleniny??
Nepocul si o 2012 ? je o tom asi 10 diskusii