A teraz pravý opak doterajších diskusií naštvaných na TSky
Čo máte na BIRDZe najradšej? nejde o vtieranie sa popredným predstaviteľom BIRDZu (aj keď neviem neviem, chcem...=P napr. slávu=P) ale tak rada by som vedieť, prečo sa vám tu páči
Lebo je tu spojenie prvkov fora a chatu to je asi najvedsie plus a gratulujem tomu kto dostal taky skvely napad.Mal by byt na seba hrdy.A ludia ako vsade su tu rozny ale aj to patry k plusom
Podľa mna je to skvelé skĺbenie všetkého dokopy. Rada si štylizujem webku, sem-tam napíšem blog, popridávam kadejaké fotky, čo nafotím, podiskutujem vo fóre, komentujeem, spoznávam zaujímavých týpkov a píšem TS-ky - . Všetko stojí za to...
že BIRDZ je úplne niečo iné ako ostatné stránky na chatovanie jednoducho sa mi tu moooc páči,,, a potešili ma nálepky na správach a aj všelijaké drobnosti,,, jednoducho stále sa to tu zlepšuje a myslím že čím ďalej tým je tu lepšie a útulnejšie jednoducho BIRDZ zbožňujem!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja tiez nechcem vtierat..ale vazne to tu milujem
a tiez plati a)-teda ze su tu fajn ludia a ked citam komenty tak sa niekedy fakt nasmejem
blogy su niektore citatelne, ale v poslednej dobe je pre mna najlepsie asi forum
- moju webku
- webky ostatnych uzvatelov
- a uzivatelov