smiech typická slovač .. to je až taký problém si sadnúť na internet s úmyslom robiť niečo užitočné? v dnešnej dobe sa dá kúpiť auto od výmyslu sveta ak je človek natoľko neschopný, že si nevie poradiť, tak ho na 110% niekto oj*be, nielen "BBB" autobazár, ale aj iné -P.S. nechcem robiť reklamu... najlepšie je si kúpiť predvádzacie vozidlo z nových a z ojazdených po prvom majiteľovi, s komplet históriou, v dobrom technickom stave... škoda že nieje komunizmus vtedy by si každý vedel vybrať a každý by bol spokojný s tým čo by mal, nie ako teraz,
presne ako píše @stodvacinkar , treba si dať auto obhliadnúť pred kúpou niekomu, čo sa vyzná.
zase žiadny autobazár nie je výhra a ani kúpa od niekoho neznámeho, každý chce len zarobiť aj za cenu, že nejaké detaily zamlčí.
takže riskuješ vždy a na aaa auto je podľa mňa preto toľko veľa negatívneho, lebo sú najväčší a predávajú najviac aút.
ale neverila by som im o nič viac ani o nič menej ako nejakému pánovi X z Hornej-Dolnej alebo bazáru čo má v ponuke 5 aút. Vždy treba byť veľmi opatrný.
Pred troma mesiacmi som sa začal obzerať po Ford Focus com. rv. tak 2008 až 2009. Samozrejme som navštívil stránky aaa auto. Našiel som tam 6 áut podľa mojich predstáv za super cenu. Skús hádať čo sa stalo! Ani jedno s nich nemali! Za všetky je zložená záloha a podobné keci. Napokon mi zavolala nejaká češka s centrály, že auto ktoré som si vybral my doviezli do Popradu. Tak som tam išiel a čo sa stalo - samozrejme, že tam to auto nebolo! Ale iniciatívny predajca sa hneď chytil šance a začal ma prehovárať na iné autá. Je to proste jedna banda klamárska, ktorá láka ľudí na autá, ktoré vôbec v ponuke nemá! Nakoniec som zohnal auto v autoales.sk a som s ním veľmi spokojný. V tomto bazare som sa nestretol s nátlakom ani s polopravdami ani so žiadnymi poplatkami a podobne vrelo odporúčam!
PS: vybavili mi taký úver na ktorom preplatím necelých 1000eur. za 5 rokov aj s poplatkami, čo sa ti v aaa auto nestane ošklbú ťa ako prasa!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
teda vyskoci.. od zamestnancov aaa
Ak sa totiž do áut nevyznáte a potrebujete proste "vozidlo" tak je hrozná šanca že vás "niekto" odrbe.
zase žiadny autobazár nie je výhra a ani kúpa od niekoho neznámeho, každý chce len zarobiť aj za cenu, že nejaké detaily zamlčí.
takže riskuješ vždy a na aaa auto je podľa mňa preto toľko veľa negatívneho, lebo sú najväčší a predávajú najviac aút.
ale neverila by som im o nič viac ani o nič menej ako nejakému pánovi X z Hornej-Dolnej alebo bazáru čo má v ponuke 5 aút. Vždy treba byť veľmi opatrný.
PS: vybavili mi taký úver na ktorom preplatím necelých 1000eur. za 5 rokov aj s poplatkami, čo sa ti v aaa auto nestane ošklbú ťa ako prasa!!!