aj vy mate niekto taky problem ze Keď si chcete pozrieť webku alebo blog, zobrazí sa vam až naspodku a musím scrollovať cez celú stranu dole, lebo je to až na tej ďalšej... ??? ak hej co s tym robit???
No mne sa to deje už tretí deň... A začalo to z ničoho nič. Klikol som na jednu webku a okamžite sa to stalo.
Ono to vyzerá tak, že tá ľavá časť, kde sú napísané také blbosti, že koľko mám tajných správ a tak (ten stĺpec) obsahuje vety písané strašne veľkým písmom a tá webka alebo blog sa už nezmestí do toho priestoru vpravo, takže to musí byť až dole na tej ďalšej strane...
A aj keď si prezerám stránku tajných správ, ten stĺpec, čo mal byť celkom napravo (komu písať), je zase až dole...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ono to vyzerá tak, že tá ľavá časť, kde sú napísané také blbosti, že koľko mám tajných správ a tak (ten stĺpec) obsahuje vety písané strašne veľkým písmom a tá webka alebo blog sa už nezmestí do toho priestoru vpravo, takže to musí byť až dole na tej ďalšej strane...
A aj keď si prezerám stránku tajných správ, ten stĺpec, čo mal byť celkom napravo (komu písať), je zase až dole...
ale hlavne ked pozeram na tie webky mi to tiez robi
presne. idem hore! hore hore!
hore hore hore!
hore hore hore!