Ak sa človek nezbaví takýchto komplexov ktoré sú mnohokrát absolútne zbytočné, nemal by byť vo vzťahu.
A ak áno mal by o všetkom hovoriť a riešiť to nie s random internet ľuďmi.
A ak niekoho ľúbiš a on teba, tak si musíš uvedomiť že je pre ňho rovnako krásne tvoje telo.
Teda ak máš takýto tip vzťahu.
tak akoze ked sedim tak mi je tiez neprijemne ked mi frajer chyta michelin na bruchu a co som si vsimla vela dievcatam vadia dotyky frajera lebo si myslia, ze to robia lebo ich chcu vysmiat, ze su tucne
@n0win0u mne to povedali uz tri byvale spoluziacky a kamko stale ked sme boli vonku len pohladkal frajerku po ramene a ona hned krik, ze VIEM, ZE SOM TUCNA
@sisi092 presne!! a ked je heavy makeup day tak mam potom dva biele flaky kde je bronzer
Nikdy sa mi to nestalo, ja pri kazdom jeho dotyku citim, že sa nu pacim. A casto mi to pripomina.
Ale tak vramci srandiciek mi vravi, ze som tucko, a ked sedim tak mi chyta stehna a oni sa tak trasu, a robime si srandu ze budeme tuční, ale to len tak, nie vazne..
Naozaj by mi nikdy nedal dovod si mysliet, ze mam skarede telo alebo co a sama si to tiez o sebe nemyslim.
tak hm, pri takom človeku by som veru nechcel byť, čo by mi nejak dal dôvody na to, aby som sa mal za svoje telo/postavu/alebo kadejaké fyziologické veci hanbiť. :ehm: na tieto veci mám právo len ja vrámci mojej vlastnej autonómie, ale mimo nej by partner veľmi nevyhovel, ak by som nebol považovaný za úžasného.
takže v partnerskom vzťahu to je aspoň podľa mňa zvláštne, možno medzi ľuďmi, ktorí sa nepoznajú, by sa takáto hanblivosť za intimitu dala pochopiť, ale pri bližších ľudoch...
počul som o tom ale nezažil, v každom prípade normálne to nie je, a ten/tá dotyčný/á aj keď skôr by som hádal, že ide o problém ženy by to mala dať dokopy čím skôr, pretože akýkoľvek blok sa môže časom pretaviť do frigidity a to teda nie je boh vie čo.
Nepoznam to.. frajer ma tak dlho a casto ubezpecoval(a stale ubezpecuje), ze mam vsetko doko a vsetko sa mu na mne paci.. ze nemam dovod mu neverit a pustupne som sa naucila mat rada svoje telo aj s nedostatkami a vobec sa pred nim nehanbim
Akože viem pochopiť, že sa ľudia trápia pre to, ako vyzerajú, ale nepoznám to. Akože ja mám tiež občas také malé komplexy zo svojho tela, ale že by som sa stránila nejakým intímnostiam, to nie. Prečo by chcel môj frajer so mnou spať, ak sa mu nepáčim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A ak áno mal by o všetkom hovoriť a riešiť to nie s random internet ľuďmi.
A ak niekoho ľúbiš a on teba, tak si musíš uvedomiť že je pre ňho rovnako krásne tvoje telo.
Teda ak máš takýto tip vzťahu.
@sisi092 presne!! a ked je heavy makeup day tak mam potom dva biele flaky kde je bronzer
treba o tom hovoriť a nebáť sa a ak je to naozaj zlé tak zájsť za psychológom alebo čo.
ale komunikácia je základ naozaj naozaj. ak sa ľudia nevedia porozprávať o sexe a o tom, čoho sa boja a tak, nemajú mať prečo vzťah.
Ale tak vramci srandiciek mi vravi, ze som tucko, a ked sedim tak mi chyta stehna a oni sa tak trasu, a robime si srandu ze budeme tuční, ale to len tak, nie vazne..
Naozaj by mi nikdy nedal dovod si mysliet, ze mam skarede telo alebo co a sama si to tiez o sebe nemyslim.
stretol som sa s tým
takže v partnerskom vzťahu to je aspoň podľa mňa zvláštne, možno medzi ľuďmi, ktorí sa nepoznajú, by sa takáto hanblivosť za intimitu dala pochopiť, ale pri bližších ľudoch...