Birdzaci! Kedze sa kurevsky nudim, zakladam forum!
Pridajte do komentu daco, cim si myslite, ze sa lisite od inych ludi - po fyzickej ci psychickej stranke - nieco co viete, dokazete, co nedokazu ini ludia alebo naopak, nieco co neviete co ini vedia...
A inak, napr. si viem zaviazať šnúrky jednou rukou, viem písať oboma rukami, písať viem aj zrkadlovo (zopár ľudí sa nad tým pozastavovalo) a ešte si viem dať obe nohy za hlavu
Viem hrešiť v šiestich jazykoch, dokážem sa hocikedy nasilu rozplakať ( naozaj to nevie veľa ľudí, ale nevyužívam to ), často si vytváram pre iných ľudí nepochopiteľné asociácie. A možno si na niečo ešte spomeniem...
Viem tak podivne zdvihnut jednu stranu hornej pery, okrem toho mam operovane obe zapastia, lebo mi tam vyrastaju take hrcky (gangliony) a pan doktor povedal, ze to veru na oboch rukach este nevidel. Mam dierave mandle a krivy zhryz na zuboch, preto mi vrchne zuby obrusili trosku spodne.
Ale vraj mam strasne pekne chodidla, tak aspon nieco peknucke na zaver
a napriklad ta baba s nickom zrkadlovka maze komentare, lebo som napisala ze kocur jej frajera asi lepsie lize a preto na neho ziarli, cize takto to tu je
@staphylococcus no mne to tiež vždy len vyberali. Ale ked to uz bolo velke a do tyzdna po vybrati som to mala take ako predtym. Tak mi to operacne vybral. A hadaj co? Zase to tam mam, rovnako velke. Cize sa s tym ucim zit
Viem sa dotknúť palcom zápästia na ľavej ruke (resp. viem sa dotknúť palcom na ľavej ruke zápästia na ľavej ruke). Na pravej to zase neviem.
Ďalej sa ešte viem dotknúť prstom oka (očnej bulvy).
Potom viem sám seba poštekliť (čo dokáže len veľmi malé percento ľudí)
Niektoré zuby mám hrozne silné a niektré hrozne citlivé, aj kvôli tomu mám len 1 plombu.
A som ľavák.
Viem urobiť šnúru, písať zrkadlovo ( už to tu aj ktosi iný uviedol, takže to vie asi viac ľudí), mám mega hrubé čierne obočie, pričom vlasy sú svetlohnedé, som Rh negatívna, mám dobrý čuch a dobrú čuchovú pamäť na rôzne smrady
Dokazem si dlhodobo zapamatat takmer akokolvek dlhy nazov/meno/slovo z fantasy sveta bez vynalozenia usilia hoci aj po jednej kratkej expozicii. Ani za boha to vsak neviem v zalezitostiach, na ktorych naozaj zalezi
Testosteron nad normu (10-42) ja 43. (podla endokrinologa to vobec nieje bezne a moze to byt zdedene alebo z rakoviny (tu nastastie nemam) ).
A este zdravotne problemy...
mám synestézu, rozmýšľam skoro stále v jednom cudzom jazyku (aj keď som rodená slovenka), viem písať, jesť a robiť na počítači oboma rukami, viem písať naopak (nie zrkadlovo, ale naozaj tak, že to číta človek, čo sedí oproti mne), som maximálne šteklivý človek, nedokážem rozprávať o svojich osobných veciach s osobami ženského pohlavia (a to som dievča), viem písať na klávesnici poslepiačky
@pachirisue lebo napriklad aj v usoch nema vacsina ludi natolko vyvinute svaly, aby nimi vedeli hybat. To je proste pozostatok z cias, ked sme to potrebovali kedysi. Rovnako ako napriklad osmicky zuby, kostrc...
A fakt si nebudem kamerovat nos
@pachirisue a prave som zistila, ze mi pri tom trha pravym vieckom a kutikom a vyzera to megavtipne.
A btw, VAZNE ma nemusis tagovat v mojom vlastnom fore
Nemyslim si ze by som bol niecim specialny, lezu mi na nervy ludia, ktori veria, ze so svojimi vrtochmi su niecim unikatni oproti viac nez 7 ludi na Zemi... Je na case zmierit sa s nasou postradatelnostou
@hladka_meduza ok ty postradatelny vrtoch, daj si predpisat nejake antidepresiva pls. Mna zas seru ludia, ktori sa potrebuju nad vsetkym pohorsovat a maju nepatricne reakcie tohto typu.
@hladka_meduza neunika mi pointa. Tebe unika pointa fora. Nikomu tu nejde o to dokazovat si ze je special snowflake a ze je uzasny.
No dobre, niektorym mozno ano, ale to nebol povodny zamer.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
@milgamman to mam aj ja osmicky ale aj tak mi dokurvili cely chrup. mat este devitky tak vyzeram nejak takto &ved=0ahUKEwjBpLuxjPfQAhUGXRoKHXKSDngQ_AUIBigB#imgrc=6snj5AbuyFTGlM%3A" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.cz">» www.google.cz/search?q=krive+...
(nadsadzka, ofc)
A inak, napr. si viem zaviazať šnúrky jednou rukou, viem písať oboma rukami, písať viem aj zrkadlovo (zopár ľudí sa nad tým pozastavovalo) a ešte si viem dať obe nohy za hlavu
nemožem sa dívať na hentaké tvory, bojím sa toho a zraoven mi je zle z toho
So nope.
Ale vraj mam strasne pekne chodidla, tak aspon nieco peknucke na zaver
A velmi zle vidim a nikto nevie preco (nesuvisi s predoslym faktom, pocula som vzdy velmi dobre)
A mam najvrazednejsie hypertroficke lytko, ktore som u zeny kedy videla.
A tiez mi rastu vlasy velmi rychlo.
Ďalej sa ešte viem dotknúť prstom oka (očnej bulvy).
Potom viem sám seba poštekliť (čo dokáže len veľmi malé percento ľudí)
Niektoré zuby mám hrozne silné a niektré hrozne citlivé, aj kvôli tomu mám len 1 plombu.
A som ľavák.
A este zdravotne problemy...
viem urobiť na nohe *thumbs up*
taký pohyb nozdier do strán
niečo podobné
a ukáž ako vieš
No inak niektorým to ide, iným nie.. ktovie prečo
A fakt si nebudem kamerovat nos
nevadí, ani ja
A btw, VAZNE ma nemusis tagovat v mojom vlastnom fore
sorry
No dobre, niektorym mozno ano, ale to nebol povodny zamer.