Ahojky, máte dačo také ako Adblock Plus? Alebo rešpektujete pravidlá Birdzu? Lebo včera večer som nad tým rozmýšľala, a vlastne @tomas nám nemôže prikázať, lebo to nie je na ňom, či chceme reklamy alebo nie. A aj tak, pomôže mu to nejak? A ako on môže ved
@chocolate1 slečna platili ste niekedy niečo birdzu? som 100% presvedčený že nie
a viete o tom, že birdz beží na serveroch, ktoré žerú elektrinu? a to niečo stojí
že birdz naprogramovali a starajú sa oň rôzni ľudia? a to tiež niečo stojí, predsa len nejedná sa o hodinku denne..
a keďže nie sú ľudia, ktorí by prispievali a birdz ani nechce aby prispievali, tak sú tu reklamy a tie reklamy majú svoje presné miesta, vyskytujú sa už dosť dlho len tam a preto nevidim problem preco si to zakazovat..
a tym ADP vlastne ochudobnujes birdz o tie peniaze co by dostal za teba a teda i preto mozno nemoze napredovat tak rychlo ako by si chcela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja už si tie reklamy ani nevšímam..
a viete o tom, že birdz beží na serveroch, ktoré žerú elektrinu? a to niečo stojí
že birdz naprogramovali a starajú sa oň rôzni ľudia? a to tiež niečo stojí, predsa len nejedná sa o hodinku denne..
a keďže nie sú ľudia, ktorí by prispievali a birdz ani nechce aby prispievali, tak sú tu reklamy a tie reklamy majú svoje presné miesta, vyskytujú sa už dosť dlho len tam a preto nevidim problem preco si to zakazovat..
a tym ADP vlastne ochudobnujes birdz o tie peniaze co by dostal za teba a teda i preto mozno nemoze napredovat tak rychlo ako by si chcela.