noo ja som na koncerte este nebola ale chystaam sa.. niekedy.. aa mne sa tam najviac paci misterioX aaa este revolution.. mam rada ked sa spieva o revoluciach nemozem za to..
z absinthu tak hoolubicu... inak sa im podla man ten album vobec nevydaril... nova verzia mostov je hrozna oproti tej starej... dost am tento album sklamal... najlepsi bude pre mna vzdy hotentotenrol.
jooo..no HT je pre mna legenda..ako sa obelix nahodne vykupal v carovnom napoji,tak ja uz ako maly zasran som sa nahodne dostala na ich koncert..som netusila co to je za kapelu,ale uz behom chvile ma vtedy dostali..dnes mam ich koncerty na dennom poriadku..niektori si uz myslia ze mi sibe... su uz sice uplne niekde inde ako pred desiatimi rokmi,ale mna osobne absinth nesklamal..je pravda ze radsej si vecsinou pustim stare,nekvalitne demace,ale taku holubicu ked som prvy krat pocula tak som mala zimomriavky jak blazon...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Jo HT znamená Hoten Toten
uplna odviazanost z ich aj mojej strany...
a absinth je dopohody..najmä songy holubica a schizofrenia..tie su fajnove...
ma doma celu ich diskografiu. fajn,absinth nie je to stare,ale je to chytlave ,prijemne. ozaj super albec