čaaaute som siedmačka na zuške a toho roku absolvujem potrebovala by som poradiť ohľadom absolventskej práce na hudobnú náuku neviem či viete niekto čo mám na mysli dufam že niekto niečo také už robil tí čo ste už robili takú absolventskú prác
Neviem ako to máte vy, ale my sme mali vytvoriť niečo také ako "knižku", zadala nám nejakú tému a písali sme o skladateľoch z tej doby a tak takže ak vy máte niečo podobné tak by som si vybrala niečo také ako barok, tam sa dá rozprávať aj o štýle života tých ľudí, atď atď
a ja som mala atonálnu hudbu a nebol to dobrý nápad
@vintagedinosaur
taaak my máme urobiť prezentáciu a do konca týždňa jej mám dať evdieť tému a keď nie tak že ona nám vyberie len ja sa bojím toho lebo ona mi zadá takú tému čo určite nebudem vedieť ani že čo to je D
môžem ti poslať moju, čo som robila, ako vzor samozrejme
ono je to niečo ako soč (stredoškolská odborná činnosť) čo je niečo ako bakalárka (ale v menšom a tá absolventská je ešte v menšom
myslím, že vám ešte zadajú veci okolo tej "knižky" (@2 ), ale ja som si vybrala skladateľa, o ktorom som chcela vedieť viac lebo sa mi páčili jeho skladby.. a zistila som že som si super vybrala, lebo mal super život (bol Nór) a dalo sa to pekne spísať spolu s dielami.. jedna spolužiačka mala napr. Edith Piaf, ďalšia "detské predstavenia v štátnej opere" a neviem čo ešte..
V skratke- vyber si niečo čo ťa zaujíma a teoreticky by si o tom vedela dosť napísať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a ja som mala atonálnu hudbu a nebol to dobrý nápad
taaak my máme urobiť prezentáciu a do konca týždňa jej mám dať evdieť tému a keď nie tak že ona nám vyberie len ja sa bojím toho lebo ona mi zadá takú tému čo určite nebudem vedieť ani že čo to je D
ono je to niečo ako soč (stredoškolská odborná činnosť) čo je niečo ako bakalárka (ale v menšom a tá absolventská je ešte v menšom
myslím, že vám ešte zadajú veci okolo tej "knižky" (@2 ), ale ja som si vybrala skladateľa, o ktorom som chcela vedieť viac lebo sa mi páčili jeho skladby.. a zistila som že som si super vybrala, lebo mal super život (bol Nór) a dalo sa to pekne spísať spolu s dielami.. jedna spolužiačka mala napr. Edith Piaf, ďalšia "detské predstavenia v štátnej opere" a neviem čo ešte..
V skratke- vyber si niečo čo ťa zaujíma a teoreticky by si o tom vedela dosť napísať..