Úrady sú najväčšia somarina.. predpokladám, že študuješ sociálnu prácu alebo niečo tomu príbuzné..no možno sa mýlim..ale tak ak pôjdeš kdekoľvek inde budeš mať z toho aj zážitky a skúsenosti..zatiaľ čo na úrade si odsedíš pár hodín, uvaríš kávičku, budeš niekde skenovať papiere alebo pečiatkovať alebo ako sa spomína v komente vyššie budeš prepisovať staré účtovníctva..čo je otrava jak nikdy..čiže keď ,tak niečo iné..nikdy nie úrad..tam sa unudíš k smrti.. a nič z toho mať nebudeš..to mi ver.. (vlastná skúsenosť)
mne už tri razy volali či nechcem tak užsom súhlasila nech mám pokoj. a taká sprostá aby som študovala sociálnu prácu nie som...vyšla som OA ...odišla z výšky a nemám čo robiť
lepšie absolvenstská prax a nejaké prachy ako sedieť doma na zadku.. záleží v akej oblasti pracuješ ale napr dobré by bolo vybrať si firmu z oblasti, kde si študovala a dohodnúť to cez úrad práce..
.. a tak možno i všetko lepšie než nič.. ja som bola v akadémií vzdelávania a bolo to fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
.. a tak možno i všetko lepšie než nič.. ja som bola v akadémií vzdelávania a bolo to fajn
junior ? nice choice