Ak je tu niekto rovnako vymletý ako ja a nechal sa zatiahnuť do drog, tak ho/ vás prosím o akékoľvek mierumilovné, inteligentné rady ako aspoň trochu stlmiť absťák a prežiť ho ..
@door Skús si nájsť niekoho, kto ťa v tom podporí a pomôže ti, ale ak si silná zvládneš to aj sama. Začni sa modliť, prihlás sa na nejaký šport, alebo kurz, proste nebuď sama, komunikuj s priateľmi s ľudmi, ale tých, čo ťa do toho zatiahli vymaž zo života, jednoducho začni sa venovať niečomu naplno, aby si na to nemyslela, držím ti palce, musí to byť pre teba veľmi ťažké, ale máš veľké plus, že si si to uvedomila, tak neupadaj a bojuj !!!
JA SOM ABSCINOVAL SKORO MESIAC A BOLO TO ŤAŽKE NAJME KED SOM MAVAL SNY AKO SI TO DAVAM HMM POTOM TO ČASOM BOLO FAJN UZ 4 ROKY SOM NEMAL PERNIK ALE AKO ABSTINOVAŤ BUDEŠ CELY ŽIVOT ALKOHOL? NO NEVIEM JA SOM PO NOM MAL ESTE VEČŠIU CHUT NA PIKO NEVIEM SKUS NEJAKE PRAŠKY NA SPANIE XANAX ALEBO RIVOTRIL SU T OD NERVOCH SEM TAM SKUS TRAVU ALE VAZNE LEN OBČAS ,,,ZOZAČIATKY SU ŤAŽKE NAJME SA VYHIBAJ LUDOM ČO TO BERU INAK SA NEVYMOTAŠ NIKDY S TOHO
@aventine bola som vyhodili ma po mesiaci, tri dni dozadu som zas zdrhla z Prednej hory kde som pre istotu vydrzala len 8 dni. Ten pocit, ze sa nedokazem ovladat a hlava s telom si idu to svoje je pre mna totalne desivy..
VŠETKÝM ďakujem, začala som maľovať, nalievam sa vodou a snažím sa to odháňať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
asceticjunkie pervitin, tramal, benzáky
no a jedine sa zaťať a vydržať. nepodľahnúť tomu chrobákovi v hlave. veľa šťastia.
vydrz to proste
VŠETKÝM ďakujem, začala som maľovať, nalievam sa vodou a snažím sa to odháňať
TS
Ak mas tak mas a ak nie tak nic sa nedeje