Ahojte som tu pre to aby som nacerpala inspiracie ci ako sa tomu nadava takze z netu poznam jedneho chalana. Uz sa pozname ale len z videnia..viem s kym si pisem, moje kamaratky ho poznaju.
Podla mna si si na to sama odpovedala. Nebud jedna z mnohych. Ukaz sa mu ako vinimocna, cize sa mu hned nepoddaj (aj ked by si rada) a nehaj jeho, nech ta zbali. Proste daj mu na javo, ze je fajn, ale ze neni jediny na svete.
Ked ta on kvazi "dostane", bude mat dobry pocit a bude si toho vztahu viac vazit.
mozem poradit? moj nazor...davaj mu najavo ze sa ti paci ale zaroven si ho nevsimaj...a ked sa mu aj ty pacis a bude s tebou flirtovat tak nepodlahni hned...mylsim ze ked bude prva prilezitost k puse, tak mu ju nedaj...pribliz s ak nemu ale v poslednej sekunde sa oddiala usmej sa a ked tak mu povedz ked hche pussu musi si ju zalsuzit! a potom ja neviem moj nazor
ak si napisala ze je nevyzrety,tak co ja viem, su typy chalanov ktori fakt musia dospieta len opaluju baby na diskach a tak....ale nepodlahni mu v ten vecer a ked sa ti uz neozve tak nic sa nedeje, ved pride lepsi krajsi a tvoj, niekedy...ale na nic sa nehraj ak ho chces na vztah resp. mas ho rada tak bud taka aka si aby ta mohol taku spoznat, hoci diska to je take miesto ze co ja viem, asi si tam vypijete a nieviem ako s tebou ale so mnou alkohol robi svoje a potom idu niekedy zasady bokom...na diske zvacsa hladaju chalani podla mna len dievca na 1 vecer ale samozrejme to nemusi byt tvoj pripad....daj mu najavo ze sa ti paci (nejake pohlady a tak) ale musis mu odolat v ten vecer podla mna, alebo aspon v ten prvy okamih, alebo hmm neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ked ta on kvazi "dostane", bude mat dobry pocit a bude si toho vztahu viac vazit.
To ti hovorim ako chalan
lenze co ak sa na to balenie vykasle len preto ze moze mat ine rychlejsie? to potom asi ani nestoji zato, vsak?
no ved prave to chcem ..aby vyzrel pri mne vies
mozno sa mi to nepodari ale mozno hej, necham sa prekvapit
a dakujem vsetkym za pekne rady, ste fakt zlati