boze chalani preco ste vy take divne tvory?najskor date dievcatu najavo ze sa vam paci a potom dalej nic nerobite, asi sa hanbite alebo co?!!? a ked za vami baba nepride tak dalsi krok ani nespravite. vy ste divni!! co ma stale za vami baba skakat alebo c
tak ked sa baba tvári že nemá záujem.. načo sa má asi dalej snažiť ked si myslí že ho nechce nie? musíš sa aj troška ty prejaviť.. ale na to máš aj tak času a času
To je milé, že od nás očakávaš, že prídeme, urobíme program, všetko zaplatíme, stále budeme milí, nebudeme namietať, so všetkým súhlasiť a všetko chváliť a ty budeš čo? Stáť a byť pekná?
Čo keby si aj ty niečo pre to urobila?
Keď asi prišiel, dal "niečo najavo" a Ty tam len tak stojíš, je jasné, že sa na to vyserie
si ty normálna, nerob nič, len sa dívaj a tvár sa čokoládovo a chalan sa na teba vyserie a povie si "či niečo robím, alebo nie, furt je to o tom istom..."
A tak sa môže stať, že medzi jeho kamarátmi budeš "tá neschopná, nečinná sliepka, čo iba čumí a niečo čaká" A tak nejak si skončila v blízkom okolí... chápeš (dúfam)
Ďalej- aj chalani majú svoj rozum a nebudú ti vkuse obskakovať prdel, aj oni niekedy čakajú trocha...
zhrniem to-
- si decko a keď dostaneš rozum, začni riešiť nejakých chalanov
(nejde o to, že máš 13, lebo poznám kopec trinástok, ktoré majú o mnoho viac rozumu ako ty... uvedom sa, uvedom si medziľudské vzťahy, nebuď decko a potom niečo rieš...)
@jelca14 kašli na chalanov, si ešte vo veku, kedy by ťa mohli len sklamať... inak ja som bývala dva roky v Námestove, chalanov odtiaľ poznám... to ani nerieš, tých v tvojom veku zaujíma len hiphop... keď budeš staršia, tak sa to zmení... ale ako ti tu písali, tiež musíš prejaviť záujem... nemôžeš všetko na nich hádzať...
a vy, zvyšok veď buďte tolerantní, namiesto toho, aby ste ju normálne poučili ju tu urážate... a toto a týka každého fóra, ktoré založí niekto kto nemá "jebací preukaz"... tiež ste mali 13 veď sa ju snažte pochopiť... tu na birdz všetci vychovávate z týchto decák zakomplexované osoby...
ty jake picovinky trepes ? neposudzuj cely svet za to ze poznas par 13 rocnych decek.
a preco by mali chalani robit prve kroky. kto to povedal. ak mate zaujem tak vy sa prve spitajte a ak chalan tak on. preco by sme mali zacinat ak nemame zaujem
vsak klud dievca.mas 13 tak co tu xytas nervy z xalanov..co budes robit ked budes mat 18 omg..vies,nje vsetci potrebuju priatelku k stastiu..niekomu stacia jednorazovky a niekomu nic,ax
@tesfaye tak to hej. ja si to sama pamätám aké to bolo, keď som bola mladšia. všetko jednoduchšie ale tak časy sa menia, bohužiaľ... mne to ide tiež na nervy, keď mi chalan normálne úprimne nevie odpovedať... a pritom je dospelý... a pritom sa dokonca pýtam ja... ale nechcem teraz osočovať jedno pohlavie, na pohlaví nezáleží... dnes už určite nie a možno to je ten problém, baby čakajú, že začnú chalani a chalani to zas berú, že emancipované baby, aj ony by sa mohli začať snažiť, veď nie je stredovek... ale to len hádam... ale tak myslím si, že doba je zložitejšia a tak sme zložitejší aj my ľudia...
@tesfaye no čojaviem, mne tiež ľudia tlačia kaleráby do hlavy ale určite to nie je príčinou mojej komplikovanosti... a ja som bohovsky komplikovaná, tomu ver. avšak nevylučujem to ako jeden z faktorov...
@tesfaye ja som hovorila konkrétne o sebe. no nemyslím si, že by bol rovnako komplikovaný v minulosti. v minulosti boli tradície, etiketa, podľa ktorých každý konal, dnes má každý slobodu a nekonečne veľa možností a podľa toho aj koná... ale že človek hlúpne, s tým súhlasím... no nie je to tak dávno čo začal hlúpnuť a je to aj dokázané... ročníky 1980-1995 by mali byť vrcholom inteligencie ale to je už o ničom inom... a je to na veľmi dlhú debatu si myslím.
tak tomu ver najsilnejší ročník 1989 filozofický výkvet z NZ...asi vtedy som došiel ten atomový mrak z Černobyľu
etiketa bola len vo vyššej spoločnosti...medzi "bežnými smrteľníkmi" sa to moc neriešilo...ja neviem čím to je...asi môže za to ten internet..reči jak moja stará mac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
prečítaj si ešte raz čo si napísala a potom uvidíš že prečo už nechcú urobiť ďalší krok
To je milé, že od nás očakávaš, že prídeme, urobíme program, všetko zaplatíme, stále budeme milí, nebudeme namietať, so všetkým súhlasiť a všetko chváliť a ty budeš čo? Stáť a byť pekná?
Čo keby si aj ty niečo pre to urobila?
Keď asi prišiel, dal "niečo najavo" a Ty tam len tak stojíš, je jasné, že sa na to vyserie
13 ročná...=D skaping...=D
nečuchla si si k riedidlu pred tým ako si písala tie riadky??
inak máš kvalitný nábeh na sliepku ovšem ak ňou ešte nie si
si ty normálna, nerob nič, len sa dívaj a tvár sa čokoládovo a chalan sa na teba vyserie a povie si "či niečo robím, alebo nie, furt je to o tom istom..."
A tak sa môže stať, že medzi jeho kamarátmi budeš "tá neschopná, nečinná sliepka, čo iba čumí a niečo čaká" A tak nejak si skončila v blízkom okolí... chápeš (dúfam)
Ďalej- aj chalani majú svoj rozum a nebudú ti vkuse obskakovať prdel, aj oni niekedy čakajú trocha...
zhrniem to-
- si decko a keď dostaneš rozum, začni riešiť nejakých chalanov
(nejde o to, že máš 13, lebo poznám kopec trinástok, ktoré majú o mnoho viac rozumu ako ty... uvedom sa, uvedom si medziľudské vzťahy, nebuď decko a potom niečo rieš...)
"od vas sa to ocakava a nie od nas my nemusime nic robit"
toto si zapisem do sukromneho dennicka, ktory nevediem...
dievčina máš divné názory ..ja som takmer vzdy iniciátor a co? baví ma to lovit tak co
a preco by mali chalani robit prve kroky. kto to povedal. ak mate zaujem tak vy sa prve spitajte a ak chalan tak on. preco by sme mali zacinat ak nemame zaujem
s tymi 13 by som sa moc nechválil...ženy po dedine tak vravia, že je to trestné obskakovať 13
@stmortiis
baví ťa loviť?? ulov mi nejaké grilované kurča alebo šnicel so zemiakovým šalátom
@shoshana
za naších mladých čias mali baby v 13 toľko rozumu, že pri dobývaní ich srdca si nemusela použiť baranidlo...
jebací preukaz...kde som to počul??
a TOLE čo??
tak, že proste v tej dobe to bolo jednoduchšie...baba dala najavo, chlapík tiež a bolo to...vtedy neboli také časy
ale prd zložitejší...viac zmagorení z neustáleho tlačenia kalerábov do hlavy...o tom to je celé...
človek je komplikovaný rovnako teraz ako aj v minulosti, lenže teraz neviem či hlúpne alebo čo sa s ním deje...
tak tomu ver najsilnejší ročník 1989 filozofický výkvet z NZ...asi vtedy som došiel ten atomový mrak z Černobyľu
etiketa bola len vo vyššej spoločnosti...medzi "bežnými smrteľníkmi" sa to moc neriešilo...ja neviem čím to je...asi môže za to ten internet..reči jak moja stará mac