ahojte viem ze to co som spravila je nehorazne nemyslitelne a zahanbujuce a hanbim sa to sem vobec napisat,ale neda mi a dufam ze aspon niekto mi skusi poradit nieco hoci neviem ci sa nieco poradit aj da ( ale ja nechcem stratit svoju lasku ktoru lubim
A zmier sa s tym, ze chyby si proste musis odsrat. Keby som dostal 10 eur, za kazdu vec co som posral ci uz ignoraciou , alebo chvilkovym zaslepenim tak som miliardar. Je to proste sucast zivota.
Definitivne rozhodnutie je na tom, kto je poskodeny.
Mimochodom, vo svete sa stavaju stodvadsatsestkvadrilionov krat horsie veci, mas 18, zivot sa ti nezruti, je to len "detska laska", nie je to zivotny osud ten chlapec....
gulku kupit, pistol si pozicaj .. nerataj s tym ze sa ti vrati moja .. vyhovarat sa na alkohol je trapne .. ludia sa vedia ovladat aj pod jeho vlyvom .. ja by som sa na teba vykaslal aj keby si si vzala metanfetamin
vies, laska a nevera je podla mna ako cierna a biela. a alkohol je vyhovorka. ja na jeho mieste, tak by som s tebou uz asi neprehovorila. aj keby este daco k tebe citil. a co chces robit? chces ho spat? bez teba mu asi bude lepsie, takze nebus taky sebec. naco mu je osoba, ktorej ked doveruje a spolieha sa na nu tak mu podrazi nohy a nadovazok mu vrazi noz do chrbta... nevies si vazit co mas.
keby si sem nepísala ako ťa to moc mrzí a toť tak by som ti asi napísala, že tak ti treba, krava...ale vzhľadom na okolnosti poviem len, že buď ho to prejde a možno si raz u ňho získaš dôveru....alebo nič..... každopádne..... ja sa držím vety: "alkohol nič neospravedňuje"
zapríčinila si si to sama svojou hlúposťou.Myslím,že už máš dosť rokov nato,aby si vedela čo robíš....tak teraz znášaj dôsledky...mala si nato myslieť skôr...
"ja nechcem stratit svoju lasku ktoru lubim" & "mne je strasne hrozne po tomto vsetkom" ehm a prečo myslíš tak veľmi na seba? keď ho tak ľúbiš, tak mysli na to ako sa cíti, čo je, si myslím, oveľa horšie než ako sa cítiš ty... a daj mu čas nech sa z toho spamätá...
dievca zlate toto nemyslis vazne?!ty spravis nieco take a este to das na net?!ja skapem..
moja rada?si preber svoj rebricek hodnot..
a ked ta ten druhy chalan tak uspokojoval, tak preco nie si snim, ale places za tym druhym??mozno snim ani naozaj nechces byt a je ti to luto iba preto, ze si na nho navyknuta a nechces byt sama..
@daniella16 v prvom rade si daj cas, schlad hlavu, ale vedz ze muzske ego ...to uz le ntak nerozchodi.. .a potom mu to rozvazne vysvetli. a pametaj na to ze vo vine je obcas pravda ...
nemala si pit ,ked vies ,ze potom ani nerozmyslas ...a teraz ?sa uz nic neda urobit ,este keby si mu nebola zavolala a nevravela mu take somariny ,tak by sa to dalo nejako ,ale takto uz si ho navzdy podla mna stratila ...
no čo ti k tomu.. máš poučenie do života čo už robiť nemáš..
a k tomu čo robiť dalej? neviem či sa vôbec niečo dá.. akurát mu môžeš napísať list.. ale ten môže vyhodiť skôr ako ho prečíta..
z mojej skúsenosti.. v 18tich som chodila s chalanom, ktorý bol pre mňa tá najväčšia chyba ... a tiež som si myslela aký je super.. = nemusí to byť láska na celý život
nemyslím že alkohol z človeka spraví niekoho iného, takže na alkohol to nehádž, máš čo si zaslúžiš. dúfam len že ten tvoj bývalý je natoľko inteligent a už sa k tebe nevráti, pretože by si mu to urobila časom znova.
Pozri, ublížila si mu, ponížila ho a zradila jeho dôveru. čo by si urobila, ak by to spravil tebe?
Vysvetli mu to a čakaj kým si to preberie a premyslí čo chce. Ale byť tebou nečakala by som šťastný koniec. Je mi to ľúto, ale posrala si to a teraz musíš znášať dôsledky. Tak hlavu hore, príde nový chlapec u ktorého začneš od začiatku s poučením, že nemáš chlastať keď sa potom neovládaš.
si proste JEBNUTÁ!! inak sa to vyjadriť nedá. mala si si skôr uvedomiť, čo robíš. a nezvaluj to na alkohol!!! aj keď je človek ožraty vo väčšine prípadov, vie čo robí a uvedomuje si to... ty si mu ešte volala? to nezachráni nič.. ! a sorry, ale máš 18 rokov ... a to si taká sprostá?? neviem si predstaviť, že by som zahodila vzťah, skrz nejakú diskotéku a nejakého chalana, čo ho ledva poznám hodinu...
a ty ideš šukať s hocikým na diskotéke, len preto , že si ožratá??? máš čo si si zaslúžila, lebo si lacná!!
Hmm.. taketo poznam.. ale z tej druhej strany a vies co bola najhorsia vec co som spravil? to ze som tej babe odpustil! a ostal snou.. Radsej nanho zabudni
Uvedom si že láska je prevencia. Túžba je hazard. Ty si mala vedieť čo sa stane keď sa opiješ, byť tebou tak po prvom poháriku končím s pitím. Už s tým nespravíš nič, ja byť ním tak ti riadne vynadám. Pretože ako môže vedieť že sa zase neopiješ a neurobíš to zas ? Skús si predstaviť čo zažíva on...
Ja som tiež stratil lásku a to len preto že to chcela ona... bola to aj moja chyba ale viem že takéto veci už sa proste nenapravia a nezahoja. Je koniec, zmier sa s tým aj ja som sa musel zmieriť. Máš jedno veľké poučenie. Aj ja som sa poučil. Si žena, ty si nájdeš druhého ktorý ťa bude milovať ale musíš sa pre budúcnosť maximálne zdržať pitia lebo zase skončíš tu. Bohužiaľ. Za chyby sa platí. Za tie vo vzťahu trojnásobne.
Po čase možno zabudneš naňho a nájdeš iného (ktorý ťa dokáže uspokojiť ešte lepšie).
Alebo po čase keď už nič podobné nezopakuješ a budeš sa snažiť so svojím teraz už ex udržiavať stále kontakt, ešte z toho možno niečo bude. (Pravdepodobnosť 0,1%)
Takže.. choď sa znova ožrať a zabudnúť naňho, pretože ak si toto urobila tak si ho !!!Neľúbila!!!
@daniella16 skús si predstaviť čo by si ty robila... hm ? odpustila by si mu kebyže sa opije, pretiahne nejakú druhú a zavolá ti že ona ho vie lepšie uspokojiť ? Určite nie. Ja som tiež nadával na seba. Nemá to zmysel. Postav sa a choď ďalej
@djmatiass - zaútočiť niečím, a priznať sa s niečím je rozdiel, a ja mám pocit že ak myslíš ten telefonát ešte v tú noc priateľovi, tak to sa podľa mňa ako priznanie príliš neráta...
@daniella16 - myslíš že sa ti dá poradiť? lebo podľa mňa ani nie. jediné čo ma napadá je, že mu pošli link na toto fórum, čím mu dáš možnosť prečítať si ako to berieš teraz, a že ťa to mrzí, atď atď, ale rozhodnutie čo s tým bude stále len na ňom, a predpokladám že pre teba veľmi pozitívne nebude.
Ja byť ním tak by som ťa musela Veľmi veľmi veľmi veľmi ale veľmi ľúbiť aby som ti odpustila... Pochybujem, že ti odpustí ... aj ked si bol vtedy pod vplyvom alkoholu ... a ten alkohol ti nikto nenanutil , ale sama si ho začala piiiit... taže, tvoja vina je to všetko
Keby si ho milovala mohla by si byť strieskaná ako by si len chcela a mohol by byť pri tebe aj sám Brad Pitt a vykašľala by si sa na neho. Som toto názoru že to nieje láska. A rada? čo bolí to prebolí...
Akurát včera jeden môj kamoš napísal na facebook do statusu toto: Pozrite sa, problém je v tom, že Boh dal mužom mozog a penis, ale nie dostatok krvi, aby zásobovala oba naraz. Ja som mu chcel na to odpísať to že: Ženy ani penis nemajú no aj napriek tomu majú poniektoré nedostatok krvi aby im zásoboval mozog. No nechcel som uraziť naše priateľky a kamošky, ale tu sa to bohužiaľ aj hodí.
Síce si bola opitá ale to ťa neospravedlňuje. Poradiť ti nejak to sa asi ani nedá v takejto situácií.
Len jedno by ma zaujímalo či by ťa to štvalo aj vtedy keby sa o tom tvoj priateľ nedozvedel, lebo ak nie tak asi ho nemiluješ ako si napísala(ak ho už v priateľstve dokážeš podraziť, tak by bol asi chorý keby ti dokázal odpustiť). Ďalej volať niekomu komu dám parohy a ešte sa mu doslova do tváre vysmejem. Tak takúto príhodu som ešte asi ani nepočul, jedine videl v amerických komédiách. Asi si sa tým inšpirovala, lebo si neviem predstaviť ako ťa to napadlo čo si také urobiť.
Inak ak máš problémy s alkoholom, že po požití väčšieho množstva nevieš čo robíš a nedokážeš sa ovládať(svoje pudy) tak radšej nepi. Asi takáto rada z toho všetkého pre teba vyplynula, inak sa ti poradiť nedá.
suhlasim s @helliumka... ked si vedela ze sa nachlastas a ze si nadrzana ked chlastas....tak si tam ani nemala ist... ked niekoho lubim, a on lubi aj mna... tak si to aj vazim... :/
tak ja byť ten chalan urobim to isté,také niečo by som neodpustil.Ked už tak mala si to udržať tajnosti,ale volať mu? keby som neviem ako opity tak take niečo by som nikdy nezrobil.Ale skus dať tomu čas možno ho to prejde,všetko mu dopodrobna vysvetli,ked nedviha tak cez sms
no, ja ta neodsudzujem, lebo som mala dlhodoby vztah v ktorom som urobila nespocetne mnozstvo blbosti a horsich ako tu pises. nevera je tazka vec, a nieto este ked priatelovi volas a opita sa mu vysmievas. pravdepodobne si ho uz stratila. ale. ja som urobila tiez zle veci, a tiez som o svoju lasku prist nechcela. zabojovala som, prosila som, hladala som ho az ma raz vypocul a dal mi sancu. ten vztah skoncil po dalsom roku a pol, pretoze ja som citila z jeho strany hroznu nedoveru, lebo ak raz doveru stratis, je velmi tazke ziskat ju spat. na tvojom mieste, ak naozaj chces a si presvedcena o tom ze s nim chces byt nadalej, snaz sa. a velmi velmi sa snaz, nejak nadviazat kontakt, dokazat mu ze ho naozaj lubis a ze to bola chyba. lenze musim ta varovat. nam to uz potom nefungovalo tak ako predtym, teda z mojho pohladu. a tym ze po dalsom roku a pol ( dokopy sme boli spolu 5 a pol roka) som sa s nim rozisla, kvoli tomu ze som sa zalubila do ineho, strasne strasne som mu ublizila, este viac ako predtym. vies, ak je clovek vo vztahu spokojny, je verny aj ked je opity. no stat sa to moze hocikomu. lenze vacsinou za takymto jednym "preslapom" sa skryva problem a nespokojnost vo vztahu. tak si to zvaz, ci ho naozaj chces spat. teraz sa ti urcite zda ze ano, lenze si to predstav z dlhodobeho hladiska. mozno ti sancu neda, ale ak by ti ju dal, velmi tazko nadobudnes doveru naspat.
Si sprostá debilná krava, ktorá si odjebala vzťah s chalanom pre chvíľku potešenia a kokot v pyskoch... Pokiaľ by si ho ľúbila a milovala tak, ako to píšeš, tak by si neurobila, čo si urobila. Pokiaľ to ľutuješ, a hovoríš, že to alkohol, potom si lacná štetka... áno, lacná štetka, ktorú stačí opiť, aby šla s iným.
Na jednej strane ľutujem toho tvojho chalana, dal sa s tebou do kopy a teraz ho to minimálne mrzí. ľúbil ťa, veril ti, sklamala si ho a ešte k tomu večer určite ranila, ako si mu volala (minimálne vytočila a zas sklamala)
Na druhej strane... zaslúžil by si určite niečo lepšie, lebo ak si taká, aká si a robíš, čo robíš, vzťah s tebou (vzťah ako taký, nie nezáväzné oprcávanie) je trest!
Teraz si syp popol na hlavu a ľutuj... si úbohá, detinská, smiešna paródia na človeka...
uznavam, ze existuju pripady ked si partneri odpustia dokonca aj neveru ak sa maju velmi velmi radi, osobne by som neveru nikdy neodpustil pretoze co clovek urobil raz, urobi aj druhykrat pretoze je tam to pokusenie a domienka, ze bude znova odpustene, ale zavolat uprostred noci frajerovi a povedat mu, ze si s inym a ze ti to vie urobit lepsie ako on sam je prejavom maximalnej drzosti.....osobne by som sa prestal stykat aj s niektorymi z tvojich priatelov uz len preto aby si mi nechodila po rozume a nemusel byt vypocuvany....
kks ta dnesna mladez, trocha si vypiju a hned sa nevedia ovladat, ja vzdy tvrdim, ze opity clovek urobi a povie to co si v skutocnosti mysli a chce pretoze alkohol uvolnuje zabrany, si sa predviedla dievca.....luto mi je toho chalana, si ho totalne znicila psychicky nehovoriac o tom co si musi mysliet o svojich sexual. vykonoch po tvojom priznani....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
@daniella16 ...ejha, tak to teda neviem...
Chces to zmazat ? Nejde to zmazat.
Chces sa vykupit ? Lenze to nic nevyvazi.
Jedine co sa da, je nezopakovat to.
A zmier sa s tym, ze chyby si proste musis odsrat. Keby som dostal 10 eur, za kazdu vec co som posral ci uz ignoraciou , alebo chvilkovym zaslepenim tak som miliardar. Je to proste sucast zivota.
Definitivne rozhodnutie je na tom, kto je poskodeny.
teda ja aspon vtedy hovorim pravdu.a asi aj vsetci.
a ked nie, tak si sa mu nevysmievala ty, ale alkohol v tebe? tak to mam pochopit?
podla mna si len odhodila zabrany a spravila to, co si chcela spravit.
casom zabudnes
Mimochodom, vo svete sa stavaju stodvadsatsestkvadrilionov krat horsie veci, mas 18, zivot sa ti nezruti, je to len "detska laska", nie je to zivotny osud ten chlapec....
Ja sa dnes postim od smiechu.
"ja nechcem stratit svoju lasku ktoru lubim" & "mne je strasne hrozne po tomto vsetkom" ehm a prečo myslíš tak veľmi na seba? keď ho tak ľúbiš, tak mysli na to ako sa cíti, čo je, si myslím, oveľa horšie než ako sa cítiš ty... a daj mu čas nech sa z toho spamätá...
Posrala si si to ako si len mohla, teraz tu nerev, je neskoro. Nech už idem kamkoľvek a skýmkoľvek viem sa ešte ako tak ovládať.
Najviac ma zabilo, že si mu ešte aj zavolala.. no.. síce si mu možno povedala pravdu, ale neuveriteľne chabým a primitívnym spôsobom.
..to je asi všetko
Si hlúpa krava, lebo sa tak sama nazývaš.
Si hlúpa krava, lebo sem napíšeš niečo takéto dlhé a čakáš že si to všeci prečítajú.
Si hlúpa krava, lebo určite píšeš niečo o svojom priateľovi, alebo už ex, alebo len potencionálnom, a ideš sa o tom radiť s neznámymi ľuďmi.
moja rada?si preber svoj rebricek hodnot..
a ked ta ten druhy chalan tak uspokojoval, tak preco nie si snim, ale places za tym druhym??mozno snim ani naozaj nechces byt a je ti to luto iba preto, ze si na nho navyknuta a nechces byt sama..
NO NEVIEM. Zavolal si k sebe niekoho?
Ale to s tým telefonátom...
jj vyhovaraj sa na alkohol
a k tomu čo robiť dalej? neviem či sa vôbec niečo dá.. akurát mu môžeš napísať list.. ale ten môže vyhodiť skôr ako ho prečíta..
z mojej skúsenosti.. v 18tich som chodila s chalanom, ktorý bol pre mňa tá najväčšia chyba ... a tiež som si myslela aký je super.. = nemusí to byť láska na celý život
tak držím palec
Vysvetli mu to a čakaj kým si to preberie a premyslí čo chce. Ale byť tebou nečakala by som šťastný koniec. Je mi to ľúto, ale posrala si to a teraz musíš znášať dôsledky. Tak hlavu hore, príde nový chlapec u ktorého začneš od začiatku s poučením, že nemáš chlastať keď sa potom neovládaš.
ty ho len chces.
to je rozdiel.
a ty ideš šukať s hocikým na diskotéke, len preto , že si ožratá??? máš čo si si zaslúžila, lebo si lacná!!
Možno ho len chceš a nie miluješ.
Uvedom si že láska je prevencia. Túžba je hazard. Ty si mala vedieť čo sa stane keď sa opiješ, byť tebou tak po prvom poháriku končím s pitím. Už s tým nespravíš nič, ja byť ním tak ti riadne vynadám. Pretože ako môže vedieť že sa zase neopiješ a neurobíš to zas ? Skús si predstaviť čo zažíva on...
Ja som tiež stratil lásku a to len preto že to chcela ona... bola to aj moja chyba ale viem že takéto veci už sa proste nenapravia a nezahoja. Je koniec, zmier sa s tým aj ja som sa musel zmieriť. Máš jedno veľké poučenie. Aj ja som sa poučil. Si žena, ty si nájdeš druhého ktorý ťa bude milovať ale musíš sa pre budúcnosť maximálne zdržať pitia lebo zase skončíš tu. Bohužiaľ. Za chyby sa platí. Za tie vo vzťahu trojnásobne.
Po čase možno zabudneš naňho a nájdeš iného (ktorý ťa dokáže uspokojiť ešte lepšie).
Alebo po čase keď už nič podobné nezopakuješ a budeš sa snažiť so svojím teraz už ex udržiavať stále kontakt, ešte z toho možno niečo bude. (Pravdepodobnosť 0,1%)
Takže.. choď sa znova ožrať a zabudnúť naňho, pretože ak si toto urobila tak si ho !!!Neľúbila!!!
@daniella16 - myslíš že sa ti dá poradiť? lebo podľa mňa ani nie. jediné čo ma napadá je, že mu pošli link na toto fórum, čím mu dáš možnosť prečítať si ako to berieš teraz, a že ťa to mrzí, atď atď, ale rozhodnutie čo s tým bude stále len na ňom, a predpokladám že pre teba veľmi pozitívne nebude.
klikol by som ano nemam rad take temy
Ale stále mi nie je jasná jedna vec.A to,že čo si robila s dotyčným.Ja sa nazdávam,že ste menili vodné filtre.Mýlim sa?
*oprava - kurva...
to sa napraviť nedá -moje ego by mi nedovolilo byť s babou, ktorá ma podviedla ak to nieje len chalan čo je rád že si len zapichá, tak ho už nech...
Síce si bola opitá ale to ťa neospravedlňuje. Poradiť ti nejak to sa asi ani nedá v takejto situácií.
Len jedno by ma zaujímalo či by ťa to štvalo aj vtedy keby sa o tom tvoj priateľ nedozvedel, lebo ak nie tak asi ho nemiluješ ako si napísala(ak ho už v priateľstve dokážeš podraziť, tak by bol asi chorý keby ti dokázal odpustiť). Ďalej volať niekomu komu dám parohy a ešte sa mu doslova do tváre vysmejem. Tak takúto príhodu som ešte asi ani nepočul, jedine videl v amerických komédiách. Asi si sa tým inšpirovala, lebo si neviem predstaviť ako ťa to napadlo čo si také urobiť.
Inak ak máš problémy s alkoholom, že po požití väčšieho množstva nevieš čo robíš a nedokážeš sa ovládať(svoje pudy) tak radšej nepi. Asi takáto rada z toho všetkého pre teba vyplynula, inak sa ti poradiť nedá.
nikto sa tu nezamýšľa nad tým, že sa z neho môže po čase vykluť aj nejaký chuj
--------------------------------------------------------------------------------------------
Si sprostá debilná krava, ktorá si odjebala vzťah s chalanom pre chvíľku potešenia a kokot v pyskoch... Pokiaľ by si ho ľúbila a milovala tak, ako to píšeš, tak by si neurobila, čo si urobila. Pokiaľ to ľutuješ, a hovoríš, že to alkohol, potom si lacná štetka... áno, lacná štetka, ktorú stačí opiť, aby šla s iným.
Na jednej strane ľutujem toho tvojho chalana, dal sa s tebou do kopy a teraz ho to minimálne mrzí. ľúbil ťa, veril ti, sklamala si ho a ešte k tomu večer určite ranila, ako si mu volala (minimálne vytočila a zas sklamala)
Na druhej strane... zaslúžil by si určite niečo lepšie, lebo ak si taká, aká si a robíš, čo robíš, vzťah s tebou (vzťah ako taký, nie nezáväzné oprcávanie) je trest!
Teraz si syp popol na hlavu a ľutuj... si úbohá, detinská, smiešna paródia na človeka...
Vaše milované hovädo
ja to vidim uz len tak, ze sa mozete stretavat len na jednu vec...vztah uz nebude
podrobnosti vysvetlim v TS
..človek ktorý je pod vplyvom alkoholu urobí akurát tak to po čom túži ako triezvy,len na to nemá odvahu..
veta že ťa dokáže viac uspokojiť nový chalan, bola to úplne najhoršie, čo si mohla chudákovi chalanovi povedať.
tak ti treba!! a dúfam že s tebou už v živote neprehovorí. zaslúži si lepšiu.
a ty si zaslúžiš takého, ako si ty sama.
kks ta dnesna mladez, trocha si vypiju a hned sa nevedia ovladat, ja vzdy tvrdim, ze opity clovek urobi a povie to co si v skutocnosti mysli a chce pretoze alkohol uvolnuje zabrany, si sa predviedla dievca.....luto mi je toho chalana, si ho totalne znicila psychicky nehovoriac o tom co si musi mysliet o svojich sexual. vykonoch po tvojom priznani....