Ako sa ovladnut aby som svojho chalana ktoreho myslim ze milujem nepodviedla kvoli sexu s inym?on totiz sex zatial odmieta bo sme spolu kratko. Viem som blba ale fakt ma to laka zasexovat si s niekym a mam na to moznosti a prilezitosti no zatial som odmie
fiiiha....zasexuj si s tym druhym....ved uz s s terajsim priatelom dlho....tak pat dni....vsetci ta plne chapeme...pat dni bez sexu...ved kto by to vydrzal?
@Monccaa cca pokial nie si vydata si mozes robit co chces, co oci nevidia srdce neboli, a nikdy nevies ci ta nepodvadza on, v tomto svete mozes verit len sebe.
@17 a nemám pravdu ?: tak bud nech prekoná svoje pudy.. alebo sa vykašle na toho.. ktorého tak "asi miluje" ..len neh ho nepodjebáva:0 .. hm hm .. my dvaja sa tu teda mame k tomu čo vyjadrovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
btw nejak si k tomu zmenila pristup od poslednej debaty
a inak k teme... si debilka a tebe nic nepomoze chod do bordelu tam bude sexu pre teba dost
a úplne ti odporúčam to isté ako @smejkap
porozpravaj sa s nim..
mam 15 rokov a mam len 14 cm teraz v juni budem mat 16 narastie my podla vas , do akeho obdobia vam narastol a dalej uz nerastol ?