kikusqa205 3. aj 4. su pravouhle trojuholniky a ked si to nakreslis tak ti vide ze v oboch pripadoch je hladana strana odvesna oproti uhlu a preponu mas danu takze to ratas sin = od / prep (kalkulacka a ides! )
1. si neviem predstavit momentalne
2. pravouhly lichobeznik, poznas rameno pri pravych uhloch a hornu zakladnu... celkovo tam je cast pod vrchnou zakladnou ktora ta momentalne nebude zaujimat a ostane ti len pravouhly trojuholnik v ktorom poznas odvesnu oproti uhlu... potrebujes odvesnu pri uhle takze to ratas cez tg = protilahla/prilahla (kalkulacka funguj) -> potom k tej protilahlej este priratas c, teda cast ktora je pod vrchnou zakladnou a mas celu spodnu zakladnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
neviem ci som taka starodavna ale ked som nevedela nieco tak som odpisala od spoluziakov
tak asi chce nato prísť a vedieť to..nie odpísať od spolužiakov O.o
slová odpísať a vysveliť sú rôzne a majú hlavne iný význam.
S tým druhým sa už samozrejme nedá nesúhlasiť.
Uhol sklonu svahu 45 stupňou
Chodím na Gymko do čisto dievčenskej triedy a je nás spolu 18 tak na výver tam týcho možností veľa nie je
A väčšina spolužiačiek matiku neznáša
A vzhľadom na to, že v utorok z nejakých podobných príkladov píšeme písomku tak je lepšie ich mať vypočítané už doma si myslím
1. si neviem predstavit momentalne
2. pravouhly lichobeznik, poznas rameno pri pravych uhloch a hornu zakladnu... celkovo tam je cast pod vrchnou zakladnou ktora ta momentalne nebude zaujimat a ostane ti len pravouhly trojuholnik v ktorom poznas odvesnu oproti uhlu... potrebujes odvesnu pri uhle takze to ratas cez tg = protilahla/prilahla (kalkulacka funguj) -> potom k tej protilahlej este priratas c, teda cast ktora je pod vrchnou zakladnou a mas celu spodnu zakladnu
3. Bude dlhá 1262,86m.(No môžem sa mýliť)