som z nim uz pol roka a za ten cas sme toho tolko krasneho prezili ze bez neho nevydrzim ani sekundu no ale tento mesiac nam to nejako neklape uz ani tak casto po mna nechodi von a stale sa vyhovara ze nemoze alebo nieco ine ale ked je uz vonku tak cely cas travi len so svojou partiou tak sa mi zda ze na mna uz pomaly zabuda
Ja si vzdy vravim Vsetko krasne raz skonci. Hlavna vec vo vstahu je asi komunikacia. Podebatuj si o tom s nim. mal som podobnu vec ale to bolo nieco ine nebolo to o vstahu ale o kamaradstve a viriesil som to tak, ze som sa s tou osobou porospraval a potom bolo vsetko tak ako malo byt ...
Kasko problem je v tom ze ak sa s nim zacnem o tom rozpravat tak stale zmeni temu ze ja na to zabudnem a sa bavime o niecom inom tak sa mi zda ze vsetky problemy medzi nami nikdy nechce riesit tak ako sa s nim o tom mam porozpravat ked on sa takym to problemom vyhyba
jj presne tak majajaj. niekedy chlap nechce riesit nieco len kvoli tomu ze je to podla neho uplne traposina..holky maju nic v zlom ale tendenciu vsetko zvelicovat a prikladat dolezitost uplnym blbostiam.
a nevie nahodou niekto preco ked sa baba vykurvi s chalanom s ktorym nechodi tak stale jej hovoria ze je kurva,ale keby ze sa nejaky chalan vykurvil aj 50 babami v jeden den tak mu nikto nic nepovie a este ho povazuju za velkeho frajera
Pozri sa dám ti jeden príklad: Mám spolužiačku meno atď. nebudem rozoberať.Od začiatku školského roka už chodila asi tak s 10 alebo 12 chalanmi.(všetko debili atď. podľa mňa) Momentálne jej najnovší frajer je v psichiatrii čo narobíš?A ešte stále sa za ňou obzerajú. A tý čo večšinou babám hovoria že je kurva tak buď žiarli,alebo je to pravda.
Pardon toto som nepísal do tejto diskusie.Jak sa to em dostalo?
No ale ked som už tu tak ti poradím ako väčšina porozprávaj sa s ním.A keby nechcel tak mu povedz že ak mu záleží na tebe tak nech sa porozpráva a nemení tému počas rozhovoru
No podla mňa drahá moja, keď sa tak spáva našiel si inú...nezáleží mu na tebe,jebe nato.....kamoši sú mu určite viac ako ty " preto si ta nezaslúži " vyjeb sa na neho...a nájdi si chalana ktorému na tebe fakt zaleží a ma ta rad, ved určite niekde na svete na teba čaká možno je niekde za rohom...otvor očka a hľadaj.Mala som podobný problém a neľutujem že som ho poslala do p***
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale to je asi zbytocny nazor vsak
Nič v zlom
No ale ked som už tu tak ti poradím ako väčšina porozprávaj sa s ním.A keby nechcel tak mu povedz že ak mu záleží na tebe tak nech sa porozpráva a nemení tému počas rozhovoru