no ahojte dnes sme pocuvali jedneho pana ktory povedal, ze ked jeho manzelka ma svoje dni on jej vzdy kupi suknu,aby sa citila ako zena lebo stale je v nohaviciach a ze vzdy kazde rano on vstava do prace jej povie ze nech to zvladne,lebo si ceni ze trpi t
nooo ja to mam tiež brutalne..odpadavam, žerem tabletky proti bolesti...asi si zozeniem morfium, bo ani antikoncepcia nepomaha....sak to by som rovno mohla natačat krvak hororovy
hm...ja mám tiež s týmto problémy. sukňu by som nezvládla, neznášam sukne!
ale drahý je veľmi ústretový, varí mi čajíčky a väčšinou ak sa dá, kým mi bolesti neprejdú, trávime čas spolu v postieľke kde počúvame hudbu a snaží sa ma zaujať, aby som nemyslela na bolesť...a ja si to vážim, aj keď často mi zaberie iba tá tabletka
Ako je fajn, ked to chalani chapu, napr. ten moj sa so mnou vtedy nepusta do hadok, lebo vie, ze to nema zmysel. Ale hento, co robi ten chlapik sa mi zda zas prilis...Proste je to normalna vec, nepotrebujem, aby ma vtedy chalan uctieval alebo co.
Hmm, to asi záleží od "kusu", bo jedna kamarátka tá je stále rovnaká aj ked má svoje dni ale druhá ta má zase strašne nervóznu náladu a nadáva na chlapov že sú hajzli, ked ich nič také nebolí....Ale ona zase ešte nezažila poriadny kopanec do "vajec".....
mňa to bolieva tak, že nevstanem z postele.. ráno sa nadávkujem ibalginom a musím čakať v teple.. ale vraj je aj vela báb podráždených - ja som práveže ticho.
také prítulné zvieratko ale nie, proste, ak ma niečo bolí, neobťažujem svoje okolie.
a chalani, sorry.. dá sa jazdiť aj na červenú, stále fungujú sprchy a predstavte si dokonca štatistiky hovoria, že ženy majú väčšiu chuť na to práve v tomto období...
a fakt by som prosila, trochu viac tolerancie..
muži si ani neuvedomujú, aký ľahký život majú..
žena má každý mesiac od cca 13 rokov krámy, bolesti každý mesiac - a to neobnáša len to samotné krvácanie. ide o celý cyklus. pocity úzkosti, hladu, akné, bolesti klbov a podobne počas pauzy.
čo sa týka pôrodu, to sa ani nevyjadrujem akože.. predstavte si novonarodené dieťa, a z akej dierky to asi vyšlo?? a čo tie nálady? v čase tehotenstva, aj po ňom sú ženy hormonálne bomby.
potom prsníky.. veď jeden zlý úder a môže byť z toho vážny problém.. nie je to ľahké.
tiež kojenie vraj bolí.
viem, že vaši bimbáskovia sú super.. ale čo obnáša byť ženou, nie je jednoduché..
myslím, po fyzickej stránke. a preto si Nás treba vážiť.
ja by som prijala keby dievcata mohli zostat jeden den v mesiaci doma, a to ked im zacnu kramy
mam vzdy hnacku, brucho mi ide roztrhnut, chce sa mi vracat, mam tocaky/ s tym sa moc dobre v skole nesedi
jj to by bolo super.. aspoň prvé dva dni.. ja mávam tiež pocity za zvracanie.. ale to sa nejako tými rokmi stupňuje. našťastie mi pomohla antikoncepcia - ale to sa nedá brať dlhodobo
presne aj ťažkosti so žalúdkom.. to je hrozné.. mňa dokonca bolievajú aj nohy, tak od kosti, to sa nedá vydržať - ťažko sa zaspáva..
baby.. ak niektorá vymyslíte, ako sa toho zbaviť, tak, aby sme mohli mať aj deti.. tak napíšte
jááj..no ja ked mam svoje dni, tak som bud extremne citliva, ale extremne podrazdena minule ma sledovali v skole, ze ako som reagovala..a sa smiali na mne..co uz :/
@arain - kto povedal, že ma uctieva? s tebou sa možno vtedy nedá hádať, ale bolesťami netrpíš. v tom prípade buď rada. ja nevidím na tom nič bohémske, keď mi chlap pripraví čaj vtedy keď mám bolesti a snaží sa mi venovať. jeden/dva dni v mesiaci je to veľmi príjemné. keby mal bolesti on, tiež by som sa naňho predsa nevykašľala.
@arain jaj, inak teraz mi došlo, že to asi nebolo myslené na môj príspevok, ale na ten zakladateľkin lebo zatiaľ len ja jediná som sa vyjadrila o chlapovi v diskusii, tak som si myslela, že si reagovala na mňa prepáč
ja už radšej idem spať, za 9 hodín mám skúšku
ja mam rada kramovacie dni....boli ma brusko lezkam si v postielke s termoforikom a citam si knizocku, a vela spim lebo ta bolest hlavy je udesna...takze v podstate sa tesim vzdy lebo dospim co som nespala uplynuly mesiac
ja neznasam ked mam svoje dni...moj priatel je v tomto strasne zlaty hladka mi brusko aby ma nebolelo a stale mi opakuje ake je strasne ze musim tolko trpiet a take a vtedy je straaaasne podareny
@ayreen presne tak,reagovala som na zakladatelku A inak bolesti maaam, akurat vcera mi to zacalo a mala som dve skusky...Na zabitie. Inak drzim palce na tu tvoju skusku
vážiť? prečo? človeka si vážim pre iné veci, a nie preto lebo má bolesti.
žena si predsa nevybrala pohlavie. narodila sa taká a iné jej neostáva len trpieť. v živote by som žene nepovedal pol slova keby bola vždy počas svojich dní na mňa zlá a celkovo podráždená. skôr naopak
nemam rad ked baby vravia ze chalani sa maju super ze nemaju kramy a ze oni nevedia co je to bolest ... preberte sa ! ale je to extremne individualne , ci zena ide zomret od bolesti alebo len "blbne" kazdopadne zanedlho budem byvat s priatelkou a ja si ju velmi vazim , takze budem plne respektovat "jej dni " , je to podla mna povinnost chlapa ku zene s ktorou zije. viem sa v zit do vasej koze baby, nezavidim vam, nemate to v zivote ktovieako tazke ale so svojim telom to nemate vobec lahke. CHLAPI trochu respektu k zenam , ved su ako ruze.... pekné , ale netrhat ich !
ALE zase ženy to radi zneužívajú takže pozer ! fakt je to o tolerancii a baby by to mali brat ako udel , nie ako nieco koli comu nemozu navarit, oprat.... podrazdenost sa toleruje ale odtial potial !!! NEZNEUZIVAT !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale drahý je veľmi ústretový, varí mi čajíčky a väčšinou ak sa dá, kým mi bolesti neprejdú, trávime čas spolu v postieľke kde počúvame hudbu a snaží sa ma zaujať, aby som nemyslela na bolesť...a ja si to vážim, aj keď často mi zaberie iba tá tabletka
také prítulné zvieratko ale nie, proste, ak ma niečo bolí, neobťažujem svoje okolie.
a chalani, sorry.. dá sa jazdiť aj na červenú, stále fungujú sprchy a predstavte si dokonca štatistiky hovoria, že ženy majú väčšiu chuť na to práve v tomto období...
a fakt by som prosila, trochu viac tolerancie..
žena má každý mesiac od cca 13 rokov krámy, bolesti každý mesiac - a to neobnáša len to samotné krvácanie. ide o celý cyklus. pocity úzkosti, hladu, akné, bolesti klbov a podobne počas pauzy.
čo sa týka pôrodu, to sa ani nevyjadrujem akože.. predstavte si novonarodené dieťa, a z akej dierky to asi vyšlo?? a čo tie nálady? v čase tehotenstva, aj po ňom sú ženy hormonálne bomby.
potom prsníky.. veď jeden zlý úder a môže byť z toho vážny problém.. nie je to ľahké.
tiež kojenie vraj bolí.
viem, že vaši bimbáskovia sú super.. ale čo obnáša byť ženou, nie je jednoduché..
myslím, po fyzickej stránke. a preto si Nás treba vážiť.
mam vzdy hnacku, brucho mi ide roztrhnut, chce sa mi vracat, mam tocaky/ s tym sa moc dobre v skole nesedi
presne aj ťažkosti so žalúdkom.. to je hrozné.. mňa dokonca bolievajú aj nohy, tak od kosti, to sa nedá vydržať - ťažko sa zaspáva..
baby.. ak niektorá vymyslíte, ako sa toho zbaviť, tak, aby sme mohli mať aj deti.. tak napíšte
ale posledne razy som bola akosi v pohode
ja už radšej idem spať, za 9 hodín mám skúšku
žena si predsa nevybrala pohlavie. narodila sa taká a iné jej neostáva len trpieť. v živote by som žene nepovedal pol slova keby bola vždy počas svojich dní na mňa zlá a celkovo podráždená. skôr naopak
Ty si z tej reklamy?
a inak neviem preco by si nas mali muzi za to vazit tak ked im da zena decko tak si ju bude vazit ale ked ma kramy tak asi nee
Väčšinou o utláčaní nosorožcov v Grónsku, prečo?