Snažím sa cvičiť pravidelne, nerada to prerušujem a potom prídu tie "naše dni"...
keď ma bolí brucho a nemôžem cvičiť pilates a cvičenia tomu podobné....potom sa ťažko dostávam do predošlej formy...lebo, keď to "mám" som lenivá a len sa napchávam, ži
mne pomáha beh, dokonca ma to prestane v okolí podbruška bolieť... a keď to naozaj veľmi bolí teplé obklady prípade šál okolo brucha a ide sa cvičiť ak naozaj nic nepomaha a preklaito to boli thak tabletky, ale nepreháňam to... pretože ak ma bude raz fakt niečo bolieť.. čo ak si na tie tabletky proti bolesti navykne organizmus a nebudu ucinkovat? neriskujem fakt ich pouzivam len v krajnych pripadoch.. nie ako moje kamosky nahadzu za den do seba aj 20 ibalginov.. a v pohodke...
väčšinou ráno si privstanem o pol hodinky, aj keď je to naozaj ťažké niekedy, ale našťastie som typ človeka čo mu stačí spať tak 6 hodín a je fit. Ale ráno je pre mňa rozcvička potrebna...pretiahnuť si telo a cez den nie som taka malatna, a mám aj lepšiu náladu. Cez zimu je aktívny pohyb dosť náročný , poznám to, Vianoce, Nový rok a jeho predsavzatia, ktoré aj tak nikto neplní , a najlepšie na tom je, že vonku je -10 stupňov, a ani za pána sa neda nejako vyhrabať z toho tepla domova...Podla mna najlepším spôsobom ako si udržať pravidelne cvičenie je jednoznačne zacvaknuť za permanentku do fitka a keď už ste tam, tak to vás už nejako naštartuje...doma to je iné..doma je veľa nástrah-viď ICQ, birdz a pod. (uplny zabijáci, ktorích milujeme)... A potom večer pred spaním znova na hodinku, ale tento krát náročnejšie cviky pri ktorých si aj zamakám. Chce to len úsmev. A pokial ide o tie naše "mesiačiky", tak myslím že to nie je taký problém aspon pár naťahovacích cvikov..aj to je nieč tak ... usmev na pery, pustiť hudbu a ide sa makať Veľa zdaru
@6 ty si nejaka gymnastka do pekla... vieš prečo máš po cvičení dobrú náladu???? lebo sa ti do krvy vylučujú endorfíny... ale vyskúšaj posilňovať budeš vkuse nasr.tá a navyše začneš chlpatieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov