Velmi sa mi páči jeden chlap.. no je o dost starsi, ja mam 19 on moze mat okolo 38. Je momentalne nezadany..ak dobre viem.Ale stretavam sa s nim velmi malo.. takmer vobec, mozno som ho uz aj pol roka nevidela, no stale nanho myslim... Viem kde byva aj kde
no tak laske nerozkazes ale ako tretia osoba "with no absolute interest in the matter " ma hned napadlo ze aky je uz stary, ved ak chces mat rodinu bohvie ake zdrave to bude
Aj mne sa páči Michael Fassbender, čo má 40 a je single, ale nejdem si zisťovať jeho adresu
Ale ináč. Vidíš ho strašne málo, takmer vôbec, ale si naňho strašne namotaná? To ako? Ako pochopím, ak by ste spolu často trávili čas a tak, tak čert to vem (aj tak som toho názoru, že chlap v takom veku by už mal chcieť čosi úplne iné ako 19-tku, pokiaľ teda holka nie je emočne na rovnakej úrovni a nechystá sa zakladať si rodinu a deti a pod.), ale ak ho vôbec nevidíš, tak ako je to potom možné?
Podľa mňa je to len na štýl, že je to o 19 rokov starší chlap a baví ma týrať sa myšlienkami naňho... Skoro by ťa to prešlo.
vcera som mal moznost spoznat jednu velmi peknu slecnu, 30-rocna a frajera mala 58-rocneho. Mohol by byt kludne jej foter. Najprv som si pomyslel ze zlatokopka - no potom, ked som pocul tento pribeh, tak mi mraz behal po chrbte - chudatko baba, a jaka pekna
Jej mama mala a zdala sa byt celkom zdrava, no v sebe mala zakodovanu nemoc, distrofiu. Tato baba ked sa narodila mala dvoch starsich bratov, oni silni distrofici - v 18obaja zomreli. Hovori sa, ze distrofia sa prajavi iba na muzskom pohlavi - a ona sa boji, ze to ma tiez zakodovane v sebe, co je aj dost mozne. Preto nechce ziadne dieta, a nasla si o 28 rokov starsieho frajera, ktory nielenze nie je vobec pekny, ale aj strasne nevychovany. Velmi luto mi je tejto baby.. nikdy viac nebudem sudit ludi, normalne mi z toho dusa v kute umiera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
každý si povie, že ti to môže byť otec ..
nevravím, že mne by to vyhovovalo , ale nedá mi sem nepoznamenať,
že mám jednu známu, ktorá ma 22 a je vydatá (už dva roky) za cca 36 ročného muža ..
a myslím si, že majú docela fajn vzťah , aspoň ona si nesťažovala ..
i keď v škole na ňu mali všelijaké narážky ..
hlavne, ak niečo chceš podniknúť, zisti si, jak je na tom teraz .. a či vlastne tiež má záujem ..
nech nevyzeráš troška divne .. ..
ty uznaj za vhodne ako by to vam klapalo ..hlavne ked je od teba o tak rokov starsi... your choice
Ale ináč. Vidíš ho strašne málo, takmer vôbec, ale si naňho strašne namotaná? To ako? Ako pochopím, ak by ste spolu často trávili čas a tak, tak čert to vem (aj tak som toho názoru, že chlap v takom veku by už mal chcieť čosi úplne iné ako 19-tku, pokiaľ teda holka nie je emočne na rovnakej úrovni a nechystá sa zakladať si rodinu a deti a pod.), ale ak ho vôbec nevidíš, tak ako je to potom možné?
Podľa mňa je to len na štýl, že je to o 19 rokov starší chlap a baví ma týrať sa myšlienkami naňho... Skoro by ťa to prešlo.
Jej mama mala a zdala sa byt celkom zdrava, no v sebe mala zakodovanu nemoc, distrofiu. Tato baba ked sa narodila mala dvoch starsich bratov, oni silni distrofici - v 18obaja zomreli. Hovori sa, ze distrofia sa prajavi iba na muzskom pohlavi - a ona sa boji, ze to ma tiez zakodovane v sebe, co je aj dost mozne. Preto nechce ziadne dieta, a nasla si o 28 rokov starsieho frajera, ktory nielenze nie je vobec pekny, ale aj strasne nevychovany. Velmi luto mi je tejto baby.. nikdy viac nebudem sudit ludi, normalne mi z toho dusa v kute umiera