Ani vám sa nechce ráno vstávať?? Budík zvoní, vám sa nechce do školy do práce..najradšej by ste ostali vo svojej postielke a spali ešte aspoň pár hodín..niektorí z vás vypínajú budík a ten o 5 minút znova zazvoní.. :/ Čo vás prinúti aby ste už vstali? Mát
bohužiaľ, ak vstávam do školy tak to príjemné nieje nikdy... ale napríklad keď som na dajakej akcii, festivale alebo opekačke a podobne, tak tam mi vstávanie nerobí absolútny problém a to pritom ešte spím aj v horších podmienkach... teraz cez víkend som spal 2 dni v spacáku na tvrdej zemi a zobudil som sa ráno a ani som nebol rozospatý... bo som vedel že bude fajnový deň
nejaké extra triky an to nemám, ale proste ak viem, že ma čaká dačo fajn tak sa mi vstáva lepšie...
ked vstavam o 4:20, tak som stastna, ze mam aspon pol hodinovu cestu do skoly, kde si mozem v buse este chvilu pospat.. ale inak nemam problem vstat hned, ako zazvoni budik a neriesim, kolko je hodin, lebo aj tak to nema zmysel
budík si dám cca o 20 min skorej, nech viem, že musím pomaly vstávať...potom mi začne čo 5 min zvoniť zase a na taký 3 krát si poviem, že nech všetko stihnem, už by som mala vstávať a je to a čo ma upokojí je to, že si poviem, že si po škole lahnem
ranné vstávanie je pre mňa katastrofa. už asi mesiac sa snažím chodiť cez týždeň spať pred polnocou a vstávať o šiestej-siedmej, ale podarí sa mi to len semtam. a ešte stále potrebujem svoje dve hodiny pred telkou, aby som sa prebrala a zasa závislačím na káve. ja by som teraz len spala a spala.
Nemám problém vstať, ako zobudiť sa ... ale neviem sa prinútiť postaviť sa. dokážem hodiny len tak ležať v postely a premýšlať čo budem robiť. a keď musím vstať rýchlo tak jedine s vetou "Všetko krásne raz musí skončiť." to mi ako-tak pomôže naozaj vstať a začať fungovať.
vacsinou je to tak ze o pol 7 mi zazvoni ja ho vypnem a o 10 minut zvoni zas to uz sa pokusam vstat... ale niekedy sa stale ze zaspim a spim az do 7:15 a potom nič nestiham
vstávam vždy okolo pol siedmej až siedmej - na tento čas som si už proste za tie roky zvykol a problém s tým nemám ani najmenší , vstať o nejakej piatej by už asi problém bol, ale nikdy nie taký, že by ma to šlo zabiť alebo čo, poviem si, že proste musím tak to je a hotovo, o hodinu som v pohode ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nejaké extra triky an to nemám, ale proste ak viem, že ma čaká dačo fajn tak sa mi vstáva lepšie...
problém je ten, že milujem aj noc a tak mám problém vstať, lebo nespím
ale inak fakt fakt milujem rána! samotné vedomie toho, že začína nový deň a idem niečo robiť, ma teší.
(pokiaľ teda nie som vo svojom umŕtvenom stave, ktorý nastane len málokedy)
ale inak nerobím nič keď idem skôr spať tak som ráno ešte viac unavená takže neviem proste vstanem aj keď sa mi nechce...
a teraz..som zvedava na kazdy dalsi den,tak to ma donuti vstat