Ahojte zasadol si už na vás nejaký učitel? ak ano za čo to bolo a ako ste to riešili? popripade ako zisitm ze si niekto na mna zasadol? Na mna si zasadol telocvikár a ešte jedna učitelka proste vždy sa do mna pušťaju ale ja proste som kludná a nevyr
jedna pani ucitelka s pokokot titulmi sa rozhodla, ze polovici odboru spravi zle za to, ze nestihali naraz bakalarku a jej predmet.
a preto polovica odboru teraz setri peniazky na medzirocnik
nie že zasadla, ale naša fyzikárka sa správala dosť divne
Ráno chodím občas spojom, čo ona. No a raz bol bus uplne narvatý, že ľudia čo stáli sa tlačili jak sardinky v konzerve.
Ja som sedela a ked sa ku mne dostala staršia pani, povedala som že ju pustím sadnúť, len nech sa tí ľudia dajak posunú aby som vyšla
No a to všetko videla tá fyzikárka a šla žalovať môjmu triednemu, ktorý ma potom prišiel zhúkať, že prečo nechcem pustiť starších ľudí sadnúť.
Hej, tento semester. Mal som veľmi veľa absencií na cvičeniach (kvôli hospitalizácii), tak ma nechcel nechať prejsť. Nanešťastie okrem cvičení aj tento predmet prednášal... no a ja som nebol ani na jednej jeho prednáške (mal som v rovnaký čas iné cvičenie). Nejako ma kvôli tomu nemal rád, aj keď som vlastne za nič nemohol.
Predmet som vedel, no aj tak som musel raz opakovať zápočet a raz skúšku.
Riešil som to asi tak, že som sa to naučil pomaly aj od zadu A nakoniec sa zľutoval a dal mi E (mám pocit, že som to napísal aj na A, no som spokojný .
Asi dva-tri razy v rozkvete (mojej) puberty, vtedy som bola dosť brutálne asertívna (neznášam ten pojem) na svoje pomery a prejavila som v rámci slušnosti značnú nevôľu nad tým, že majú neprestajné poznámky k veciam, ktoré ich nemusia trápiť.
Ale nijak strašne vyhrotené to nebolo ani z jednej strany.
Zvycajne, ked ucitel bol na mna kokot, bol som aj ja.. Cize viac menej sme sa len hadali
A 3 mesiace pred maturou som sa pometal na obciankarku, ale stihli sme sa udobrit pred maturou este
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a preto polovica odboru teraz setri peniazky na medzirocnik
Ráno chodím občas spojom, čo ona. No a raz bol bus uplne narvatý, že ľudia čo stáli sa tlačili jak sardinky v konzerve.
Ja som sedela a ked sa ku mne dostala staršia pani, povedala som že ju pustím sadnúť, len nech sa tí ľudia dajak posunú aby som vyšla
No a to všetko videla tá fyzikárka a šla žalovať môjmu triednemu, ktorý ma potom prišiel zhúkať, že prečo nechcem pustiť starších ľudí sadnúť.
Predmet som vedel, no aj tak som musel raz opakovať zápočet a raz skúšku.
Riešil som to asi tak, že som sa to naučil pomaly aj od zadu A nakoniec sa zľutoval a dal mi E (mám pocit, že som to napísal aj na A, no som spokojný .
Ale nijak strašne vyhrotené to nebolo ani z jednej strany.
ty nechceš dúfam pokračovať na tej škole
A 3 mesiace pred maturou som sa pometal na obciankarku, ale stihli sme sa udobrit pred maturou este