Ahoj..Mam dost mega prblem..som velmi ale velmi cudnej povahy..chodim so svojou holkou uz 10 mesiacov a 4 dni ..ale stale ked ide na vykend niekde ku babke do medzilaboriec tak mam hlupe myslienky ze ma podvadza a tak..alebo ze tam isla za inym chalanom
Preto ta to trapi lebo ti na nej zalezi - keby ti na nej nezalezalo tak by si sa o nu nestaral a netrapilo by ta to ze s kym a kde je - takto aspon vidime ze ju mas naozaj rad - a urcite ta ma aj ona rada - takze by si sa podlam na nemal bat o to s kym je.
premyslala som nad tym co si napisal a popravde powedane neviem.. podla mna by si mal jej cez den zavolat tak,ked to podla teba najnemej nebude cakat .. tak v neobvyklý čas uvidis,ak budes mat pocit ze troska kokce tak .. ani racej nepisem ..
Koktať môže hockedy nemusí to znamenať, že robí niečo nekalé ..trošku blbý príklad.
No jasné, máš ju velmi rád -ľúbiš, a záleží ti na nej.. Možno to isté ako ty prežíva aj ona, ale z druhej strany.. Keď vieš, že to pravda nie je, tak sa skús premôcť.. jedine , že by si jej trošku nedôveroval.. Je to o sebaovládaní.... vtedy keď ťa to pochytí, si uvedom,že si len namýšlaš.. a časom si možno zvykneš a prejde to samo..takéto obavy sú ale normálne ..v určitej miere, chápeš
no tak to ju musis mat strasne rad..ale zas namyslat si nemusis..je to nezdrave...moja kamoska si rada namysla...a vsetci frajeri co mala ju pre to nehali..nehovorim ze ta frajerka neha..hej...to ti ani nezelam...ale podla mna si vela namyslas... ..a hlavne jej musis verit...a nejak sa zabav...vyjdi si s kamosmi...a tak..
No to ju mas asi straaasne rad..Ale nieje dobre si mysliet taketo veci..Co ak nahodou ju raz stretnes len s nejakym kamaratom hned si budes mysliet ze ta podvadza?Pricom sa len nahodou stretli?Toto ber len ako priklad..Potom by ti vyrili hlavou myslienky ze ta podvadza a klame?Zacal by si jej to vychadzovat na oci?Vypytovat sa?To by ta doviedlo rovno ku skonceniu vztahu..Treba verit
ja som mala tiez zozaciatku takyto problem lebo moje zlato niekedy robi aj cele vikendy v senku a hlavne tie vecery...bolo tazke nenamyslat si...ale postupom casu som sa mu proste naucila skutocne doverovat a netrapit sa zbytocne neexistujucimi problemami...
proste vzdy ked ta take nieco napadne tak to predychaj a povedz si ze ta miluje ze je s tebou stastna a ze nema preco byt s inym...
Snaz sa verit jej..keby chce niekoho ineho tak nechodi s tebou, je slobodna a uziva si s kazdym druhym..ale ona je s tebou a je s tebou uz dost dlho, tak asi jej na tebe zalezi a ma ta rada..inak by to s tebou uz davno skoncila..tak sa rychlo zbav tych ciernych myslienok lebo ju stratis... a az potom si uvedomis ze ona vlastne taka nebola a nikdy by ta nedokazala podviest.. vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
No jasné, máš ju velmi rád -ľúbiš, a záleží ti na nej.. Možno to isté ako ty prežíva aj ona, ale z druhej strany.. Keď vieš, že to pravda nie je, tak sa skús premôcť.. jedine , že by si jej trošku nedôveroval.. Je to o sebaovládaní.... vtedy keď ťa to pochytí, si uvedom,že si len namýšlaš.. a časom si možno zvykneš a prejde to samo..takéto obavy sú ale normálne ..v určitej miere, chápeš
proste vzdy ked ta take nieco napadne tak to predychaj a povedz si ze ta miluje ze je s tebou stastna a ze nema preco byt s inym...