preco som vzdy ja ta najhorsia?? za to ze som sa par krat vyspala s chlapcami s ktorimi som bola dlho a lubila som ich sa uz po celom meste siria reci ze som kurva??
no a dalsi pripad..ked ma chce viac chlapcov a jedneho musim nejak...odj*bat ..ta
prečo som ja tá zlá, keď zabudnem špinavý tanier v izbe a potom musím počúvam matkine reči o tom, že som bordelárka? veď som to spravila len z lásky k jedlu a pre svoju zábudlivosť... som v tom nevinne ach
na to vyspanie (nazvyme t radsej sexualny styk lebo vyspat sa mozes aj bez sexu) potrebujes dvoch. takze ty si kurva podla inych a ten chalan je co? I ked si fakt este mlada a to, ze si niekoho lubila ... jednoducho si nie vyspela na vstahy tak to neries. Clovek urobi vely chyb, ale zvycajne sa na tych chybach aj pouci a ty si sa ani nepoucila tak co ti na to povedat? Nenapisal by som, ze si len ty zla, ked niekoho odmietnes tak odmietnes, vsak ty si vyberas co je podla teba dobre ostatny nevedia a ani nikdy nebudu vediet co je pre teba najlepsie. takze si vychcana tak by som to ludovo nazval
zato netreba spat s chujmi co nevedia drzat tajomstva..teraz ho ziadna baba nebude chciet lebo vie ze je kkt...a este som chcel dodat ze baba ked sa vyspi s dajme tomu 2mi je pre kazdeho chlapca kurva a chlapec moze pojebat 100 a furt bute ten dobry..proste je to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a kolkych tych chlapcov si uz stihla lubit???
9..no ved on nieje od nas..teda iba vikendy tu je...
lebo on vie ze sa s nim nevyspim nejaky cas..
@0 neprospela by ti trebars nejaka prestavka? mozno sa ti to v hlavicke vsetko znormalizuje pocas kludu a taaaak vies...
a nakoniec su z toho len dvaja???
no cakala som viac,teda,ked ta ludia tak ohovaraju...
a ten chlapec,co si sa s nim rozisla v zlom,to nahodou nezacal???
Nie je to prijemne,ale kasli nato,ludia su svine.
21..no hej aj to je pravda...diki..