A baarculiq jazz moze byt skutocne nudny iba pre cloveka, ktory mu nerozumie. Na to (mozno) raz vyzries, to by si najskor musela prestat pocuvat tie hop hip hapove sracky.
jazz je vyzreta hudba... nie kazdy ju pochopi a nie kazdemu sa paci .. nemoze ju pocuvat kazdy pre niekoho je to nuda ale myslim si ze len pre toho kto sa do toho vobec nerozumie.. a co nehra na ziaden nastroj .. hudobnici jazzmanov uznavaju .. a ja tiez .. jazzmani su skveli muzikanti ... nenormalne veci dokazu stvarat so svojim nastrojom... mna uci jeden jazzman a som rada ze ma uci jazzman
Vsetci ste tu nejaky jazzovy odbornici, ale akosy ste si nevsimli ze toto forum sa vola "ACID" jazz. To uz nie je klasicky jazz a jazzmani akych tu spominate.
Ja mam rad nu jazz, je to vpodstate velmi podobne acid jazzu. Paci sa mi to sklbenie elektroniky a "nudneho" jazzu. Momentalne pocuvam Clutchyho Hopkinsa.
Aj mena interpretov co pocuvate by ste mohli napisat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A baarculiq jazz moze byt skutocne nudny iba pre cloveka, ktory mu nerozumie. Na to (mozno) raz vyzries, to by si najskor musela prestat pocuvat tie hop hip hapove sracky.
jedine co sa tak trochu hodi sem je Atheist coz je tak spolovice jazz a spolovice technicky death metal...
Ja mam rad nu jazz, je to vpodstate velmi podobne acid jazzu. Paci sa mi to sklbenie elektroniky a "nudneho" jazzu. Momentalne pocuvam Clutchyho Hopkinsa.
Aj mena interpretov co pocuvate by ste mohli napisat.