a k tym adminom , okrem kaska a tomasa , este mayo mi nieco hovori ziadnu vyznamnu osobu nepoznam takze aj ja by som bola rada keby nas s tym niekto oboznamil
a prestante s vyznamnymi ide len o moznost pomoct pri udrziavani aby sa nik neosocoval, alebo nevznikal chaos pri zakladani velkeho poctu rovnakych tem , ci pri kopirovani diel nic viac nic menej
@54 tak pod- bo ja sa hádam rád- a na teba som speciálne zaťažený- fakt- si ma tak nasrala- že ani sprej na astmu mi nezabral od zlosti na teba- ináč povieš mi ako mám napísať ten blog- ked si mi zmazala odpovede?
to ťa asi fakt nenapadlo- čo-
kebyže môžem- tak by si už bola na onom svete- neznášam Vás- ano Vás ženy- ste otrasne- myslíte si, zato že rozkročíte nohy a splodíte decká, že Vám patrí svet- no ale ste na omyle- svet sa netočí okolo vás a dúfam, že ani nebude- niektoré z Vás sú hanbou sveta-
čím dalej sa mi to potvrdzuje- že ked niečo chcete dosiahnuť- tak rozkorčíte nohy a idete- robíte sa naschval jebnutými- lebo ste zistili, že tak dosiahnete veľa-
dnešné moderné ženy a hlavne v tvojom veku nevedia ani variť- to má čo znamenať- ako kto bude variť v manželstve- nebodaj muž- no jasne- zarobí viacej a ešte aj aby varil-
svet ide zlým smerom- ako viem, že tu platí rovnoprávnosť pohlavý-a le dakedy si myslím- že v patriarcháte bolo lepšie- sedeli ste doma a starali ste sa o domácnosť- a držali ste hubu bo ste mali muža v úcte alebo ste sa ho báli-
je mi z vás na grc- a to je čo už povedať- ale vdaka bohu, že existuje pár báb, kt. vedia aj variť a nie sú jebnuté ako nietko-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
2. picovina nikto neni horsi nez ja a to nesom admin
3. tazka otazka berem to z tej zenskej stranky vsetky zeny su pekne
sama by som to nepovedala lepsie !
www.birdz.sk/about
Dúfam že je to tam už aktualizované
najhorsii zatial nikdo a najkrajsii?neviem..to musim preskumat
Ale lubim Azela
2-ani jeden
3-všetci (to som ale riťolez, že?
On neni prisny!
Len na tom videu BIRDZ FEST Mayo sa zdá aký hamblivý
Inak jebat nas fakt ze nemusis
@kesko ale musím ťa dnes vyzdvihnúť spomedzi ostatních adminov,lebo si bol aktívny a vymazal si diskusiu,ktorá tu vážne nemala čo hľadať
@48 Tak netrep!
Inak hadajte sa niekt JA sa rada hadam!!
@hajzelodkosti no kľudne bud aj medovka ja som len rád,že sa zaujímaš o flóru:d :d
Azel
Mayo
@58 áno alebo Deratizér BIRDZ-u :d
To bolo krute!
@kasko žiaľbohu,ja tituly nerozdávam,ale snád sa ho dočkáš
to ťa asi fakt nenapadlo- čo-
kebyže môžem- tak by si už bola na onom svete- neznášam Vás- ano Vás ženy- ste otrasne- myslíte si, zato že rozkročíte nohy a splodíte decká, že Vám patrí svet- no ale ste na omyle- svet sa netočí okolo vás a dúfam, že ani nebude- niektoré z Vás sú hanbou sveta-
čím dalej sa mi to potvrdzuje- že ked niečo chcete dosiahnuť- tak rozkorčíte nohy a idete- robíte sa naschval jebnutými- lebo ste zistili, že tak dosiahnete veľa-
dnešné moderné ženy a hlavne v tvojom veku nevedia ani variť- to má čo znamenať- ako kto bude variť v manželstve- nebodaj muž- no jasne- zarobí viacej a ešte aj aby varil-
svet ide zlým smerom- ako viem, že tu platí rovnoprávnosť pohlavý-a le dakedy si myslím- že v patriarcháte bolo lepšie- sedeli ste doma a starali ste sa o domácnosť- a držali ste hubu bo ste mali muža v úcte alebo ste sa ho báli-
je mi z vás na grc- a to je čo už povedať- ale vdaka bohu, že existuje pár báb, kt. vedia aj variť a nie sú jebnuté ako nietko-
@62 v tomto fore s tebou súhlasím- ale iba v tomto
A niečo podobné sa tu už riešilo. Takže o čom je toto fórum???