pred nedávnom sa mi stala vec, ktorá sa stala už vela ludom. Viem že je to bežno ale mna to hrozne nasralo a preto som sa rozhodol o tom napísať a požiadať Vás všetkých o názoz a vaše skúsenosti.
Napíšte do tejto diskusie Vaše zážitky z pokecu (s a
mne nikdy nechcu schvalit fotku a pritom vyhovuje .. a som sa jednemu stazuvala uz ten nick nevim a mi napisal ze on je admin len tej urcitej miestnosti ze sa mam sťazovat na kontakt azet.. na nič su tí admini len by z misností vyhadzuvali..
ja som admin iba v Nitre ale rad by som bol aj inde...pred rokom som casto vyhadzoval tie male namyslene pice ked som mal zlu naladu ale potom ma to prestalo bavit...najviac ma pobavilo ked sa mi jedna 15-stka zacala vyhrazat aj s jej 17 rocnym borcom
mňaa vyhodili z pokecu ... že vraj spam... iba som posielala priatelom že mam novy nick... ale ved ja som tých ludi poznala to je ine ako : klikni na stranku... atd.. a som trvale zablokovana
nahlásenia že je nevhodnýpreto si dovolujeme Vám oznámit, že Vaše
Aset.ID /NICK/bude zablokované.
Ak si želáte nadalej používat toto Aset.ID /NICK/tak nám zašlite,
na tento E-mail- registračné údaje:
Povinné údaje /
Aset.ID / Nick /
Mesto kde byvate:
Prihlasovacie heslo:
Ďakujeme.S pozdravom Váš Aset. TOTO MI PRISLO A NEBOLO TO PRVY RAZ ,,,NECHAPEM AKO SOM MOHLA DOSTAT NAHLASENIA...CHCELA BY SOM KONKRETNE VEDIET OD AKYCH UZIVATELOV SOM TO DOSTALA KED SI PISEM S LUDMI KTORYCH POZNAM A KOHO NEPOZNAM NEPISEM ,,,VOPRED DAKUJEM ZA ODPOVED ,,A POPROSIM VAS POSLITE TI NA MOJ MAIL KTORY PRAVIDELNE VYUZIVAM ..hELKA211@AZET.SK
dobry den potrebovala by som nájsť admina pokecu, vraj vas mam najsť na tejto stránke... ide o to,že pred 3dňami mi prišla správa kde bolo napísane že môj nick bude zrušený , tak som odoslala svoje HESLO,vek pohlavie .. samozrejme to bol podvod, pretože azet team od vas nikdy heslo nežiada ale ja hlupa som si to v tej chvili neuvedomila...preto by som vas chcela poprosiť aby ste mi pomohli dostať sa na môj nick znovu....ten dotyčny piše somariny po celom azete ,mojim kamaratom , rodine aj priatelovi..pomôžte mi prosím
Jeden tintin robi cely pokec, a stb Zilina, stara krava bolsevicka sa srobuje vsade.Taky pan Dubec a jeho IT partia opvladaju slovensko.Hajzle bolsevicke.Maju kupene vsetko, aj sudy, policiu, vladu.Pa
@coudy pekny den mam zle skusenosty s Adminom s pokecu,jedna sa miestnos nazvom Rómovia sami utok zjeho strany akonahle pozre že piše neaky chalan na skle s inov babov okamšite sa pusty dovaz a aj zopar báb su to urašky ,nadavky hrube spravanye nechapem ako môže byt to to dopustene poprosim vaz aby bol neak zmeneny alebo volačo riešne dakujem vopred za vyrozumenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na birdz sa aspon dozvies ktory admin ti zmazal forum alebo tak. na pokeci ta vyhodia z miestnosti a nemozes sa ani spytat preco.
(sprava pre podprahove vnimanie: BIRDZ.SK je lepsi ako Pokec.sk. Posli dalej
nahlásenia že je nevhodnýpreto si dovolujeme Vám oznámit, že Vaše
Aset.ID /NICK/bude zablokované.
Ak si želáte nadalej používat toto Aset.ID /NICK/tak nám zašlite,
na tento E-mail- registračné údaje:
Povinné údaje /
Aset.ID / Nick /
Mesto kde byvate:
Prihlasovacie heslo:
Ďakujeme.S pozdravom Váš Aset. TOTO MI PRISLO A NEBOLO TO PRVY RAZ ,,,NECHAPEM AKO SOM MOHLA DOSTAT NAHLASENIA...CHCELA BY SOM KONKRETNE VEDIET OD AKYCH UZIVATELOV SOM TO DOSTALA KED SI PISEM S LUDMI KTORYCH POZNAM A KOHO NEPOZNAM NEPISEM ,,,VOPRED DAKUJEM ZA ODPOVED ,,A POPROSIM VAS POSLITE TI NA MOJ MAIL KTORY PRAVIDELNE VYUZIVAM ..hELKA211@AZET.SK