Poraďte mi...
potrebujem všetky programy balíka...
len teraz otázka... platiť si neustále 60 € za kompletný balík mesačne alebo si kúpiť Adobe Master Collection CS6 za 3248,40€ s DPH? ak by som to bral bez dph, tak by sa mi to vrátilo za cca 3,6 roka v po
su to kurvy v tom adobe ako... ja by som bol tiez na vazkach lebo... z dlhodobeho hladiska ti pride ze ten cs6 sa oplati viac, lenze software a vyvojari chodia s nejakou novinkou kazdy rok... pamatam si ked som zacal s photoshopom tak bol hit cs3, cize za dva roky uz budu mozno nove funkcie ale 60 evry na mesiac je zase dost... teda, zalezi od tvojho prijmu ak robis volakde mam taky pocit ze toto je tak na hodenie mincou
@motorbreath tak napríklad ak by som kúpil CS6, stačla by mi na nejakých 6 rokov s funkciami myslím. Dovtedy sa dúfam dostanem do plusových čísiel a potom kľudne nech si platím mesačne- ak ma presvedčia že je to super ... teda... je to super no..ale ja si nechcem svoj mesačný príjem viazať na nejaké programy ... ja chcem fixne mať proste kedykoľvek...
@xxar3s ale tu ide aj o iné programy... a tie kreknuté ma už fakt serú.... tie chybové hlášky kvôli kodekom, zlyhávanie... som frustrovaný už z toho. chce to ofik.
@xxar3s a nie je nič horšie, keď 12 hodín riešiš chybové hlášky a nakoniec ťa aj tak porazia a ako riešenie na webe je ponúkaná aktualizácia kodekov a teda oficiálne adobe. ja nemám čas riešiť nejaké errory. @motorbreath všetci sa vždy snažia vtĺcť ti, že novšie je lepšie... len či človek tie funkcie aj využije... či to náhodou nie je len "chcieť mať lepšie veci než ten druhý"
PC and proud ja sa nemam za co, ja by som sa skor hanbil, keby vlastnim nieco do coho sa prd vyznam a ver tomu ze tak 75% ludi na Slovensku to ma len pre to, lebo styl
z torrentu neplatim nic, a aj update mam zadarmo.. uz asi 2 roky.. len ked sa nieco dojebe, tak celu cs6 mastercollection mozes instalovat hodinu znova, ale tak raz za rok ta to nezabije..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@motorbreath všetci sa vždy snažia vtĺcť ti, že novšie je lepšie... len či človek tie funkcie aj využije... či to náhodou nie je len "chcieť mať lepšie veci než ten druhý"
@stevo To berieš na firmu ? Ak áno, budeš to používať iba pre jeden PC ?
» www.firstclass.cz/2015/04/nahlas-...
@15 : Myslíš to s tou grafikou vážne?
Ak áno, kúpil by som to ...