Debi sice dobre spievala ale ma niako nezaujala ..
proste kebyze vidim nezavisle Adu a Debi tak si urcite Debi nezapametam lebo mi pripadala taka .. "normalna" ... a Adrianu registrujem uz od castingu kedy som jej drzala palce kdezto Debi som "objavila" az teraz ...
ked to co predviedla s tou pesnickou Beautiful nazyvas spevom, tak ok... mne to prislo ako bolestne zavijanie polomrtvej sučky... neviem.. ma svoj styl.. aj vyzor.. este v divadle sa mi pacila (ked spievala s Thomasom).. ale inak uz vobec.. a ukazat fakera porote mi pride dost arogantne.
ukazat fakera ? ak sisi nevsimla tak si len utierala oko .. to skur*eny bulvar rozsiril po nete ze ho zamerne ukazala porote .. vidim ze minimalne v tvojom pripade si splnili ciel, a to sirit blbosti o finalistoch podobne jak s Anetinimi fotkami ...
ma pekny hlas, paci sa mi ako spieva ale nie vsetko treba spievat tak ako spieva ona...tu xtinu dost dodrbkala minule a nelubilo sa mi to ale v divadle bola dobra
Tiež sa mi nepáči jej akože "spev", tá pesnička Beautiful bola v jej podaní hotové utrpenie, príde mi aj dosť psychicky labilná, čo je v šoubiznise nevýhoda, jediné, v čom s tebou súhlasím je, že zaujímavo vyzerá- trochu inak, ale nič extra
Debbie tú pesničku zaspievala úžasne. Adriane som držala palce, lebo bola úplne iná, vynikala, mala totálne šialený hlas, ale čo poslednú dobu predvádza s piesňami... to sa potom už piesňou ani nazývať nedá...
Adriana ma super image a skvelu farbu hlasu ale nezaspieva toho tolko ako ostatne baby proste moze byt aka chce ale jednoducho nic poriadne nevyspieva a nevyytiahne len ma proste tu genialnu cernosku farbu hlasu ale inak nist z toho hlasu...co je dost skoda
Odkedy sa zacala hrat na velku superhviezdu a opicit sa po debilnych americanoch- "zmenila" si meno na "umelecke" ze Andriane Craft ma vobec ta kunda netrapi.
no ani by som nepovedala, že na to má..ale spievať vie...teda ale musí jej zapasovať pesnička...určite nie od Christiny Aguileri.. preboha však štekala...aa...k tomu imidžu..... ja moc strapaté nemusím
ona nespievala podla mna.. vobec sa mi to nepacilo.. zo zaciatku sa este dalo (mala tak dobre pesnicky, kde sa to dalo vydrzat), ale postupne uz prehanala, az mi to vadilo..som rada, ze vypadla xD
nepacilo sa mi ako spievala, znela ako skriekajuca buda ... a nebola mi vobec ani sympaticka, bola urevana jak male decko, ked spievala tvarila sa jak keby ju na noze brali, teda celkovy vystup a jej hlas nula bodov..dobre ze vypadla, na vitazstvo by aj tak nemala..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
proste kebyze vidim nezavisle Adu a Debi tak si urcite Debi nezapametam lebo mi pripadala taka .. "normalna" ... a Adrianu registrujem uz od castingu kedy som jej drzala palce kdezto Debi som "objavila" az teraz ...
som na ňu akási alergická, dúfam že čo najskôr odtiaľ vyletí.
no vidis .. sme tu asi jedine
ona pod tymto menom vystupuje uz dlhcie .. ma aj oficialnu stranku adrianecraft.com
takze to nieje len momelntalny vystrelok z nudy ..
už od kastingov sa mi zdalo divné,že postupovala.nepáči sa mi jej spev,jej prejav,nič.
to čo ona predvádza nepovažujem za spev,ale za chrapčanie...
takže tak,viem,že nie som odborník na spev,ale som človek,ktorý hudbu počúva,takže niekto,pre koho chce tvoriť aj ona...
100 ľudí, 100 chití