pred chvíľou som prišla z obchodu... a keď som tam stála pri pokladni s mamkou, tak jedna pani tam kupovala adventné kalendáre a zrazu sa ja pozriem, aký obrázok tam je... a hľa! Hannah Montana no neporazilo by vás?
@cy3aha nemam slov .. naozaj Hannah Montana aj bobor a ini proste doblaznili cely svet proste to je pod uroven ze na adventnych kalendaroch je Hannah Montana naozaj bi som ich vsetkych hodil dakde na mesiac ... uz to prehanaju z reklamamy a mam toho plne zuby ..mam pocit ze vianoce su neni o pokoji a tak ale o malej vianocke a inich chujovinach .. pred 5 rokmi nebolo nic taketo a bol iba klud ja kebi som mohol vymislel bi som zakon ako je aj nocny klud tak vianocny klus pretoze tato generacia mladych ludi co robia tie chujovini asi zpadla na hlavicku ..........
no je to hnus velebnosti..to už trošku prehanaju, ale tak čo sa dalo čakat..
každopádne moji spolužiaci vymyslei vzrušujuci adventni kalendar..mali prepravku na pivo, polozili na vrch karton, urobili okienka s datumom a pod každým okienkom bolo samozrejme pivo
myslím si že je to úplne normálne myslím to tak že ked už sú peračníky, perá, vankúše, neviem čo, neviem čo hannah mointana tak aj adventné kalendáre nie?
mas pravdu ...hanba ma uz prefacklala ...uz som na tom zacal robit ale aby som tam bol vysportovany to si este budes musiet pockat do buduceho adventu lebo este len pred mesiacom som zacal posilovat ale ty mozes neaky kalendar nafotit napriklad nieco na tento sposob » www.youtube.com/view_play_list?...
@ssnehulienka mas pravdu ...hanba ma uz prefacklala ...uz som na tom zacal robit ale aby som tam bol vysportovany to si este budes musiet pockat do buduceho adventu lebo este len pred mesiacom som zacal posilovat ale ty mozes neaky kalendar nafotit napriklad nieco na tento sposob » www.youtube.com/view_play_list?...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
mám iné problémy ako Hannah moNtanu :d
každopádne moji spolužiaci vymyslei vzrušujuci adventni kalendar..mali prepravku na pivo, polozili na vrch karton, urobili okienka s datumom a pod každým okienkom bolo samozrejme pivo
a k téme:velebnosti, jdu blejt...
inak @petika - taký fajný kalendár jak majú spolužiaci si asi urobím tiež :Đ dobrý nápad :Đ
Ale net sa obchodníkom prečo diviť... vedia, že sa to bude kupovať.
alebo mi môžeš nejaký vyrobiť
niečo na spôsob ak tu spomínal @fxx
:/
Všetko sa už Omontanovalo
@28 taký by som brala
ale asi umriem z tejto informacie
že ťa hanba nefacká... idú Vianoce... urob mi radosť