Často mi hovoria, že vyzerám ako Barbie... A čO JE NA TOM KURVA ZLé?!
Väčšina z tých, čo tu niečo napísali, budú potrebovať ešte veľmi veľa času, aby dozreli do štádia, keď si uvedomia, že každý človek je jedinečný a zistia, že škatuľkovať niekoho na základe výzoru je maximálne úbohé....
@hajzelodkosti ale mna netrapi co sa tebe na mne zda alebo nezda zaujimave...je to pre mna nepodstatne podstatne je pre mna ako ma beru ludia okolo mna..nie ako ma beries ty na internete...
@klaudiqaaa každy to vidí inak ..a každy ma nato svoj názor ..ale čo s toho ked je holka vo vnutri dobrá,milá a blá blá ked jej prejav je asi taký "mega vystrih,hlasny smiech len aby zaujala,tie vlasy a pery nekomentujem a to ako rozpráva jak sa spila a svoju kamošku oslovuje "lasko" a blá blá ??
@cathiejess jaj tak dam nejaky nazor : su pekne , do vnutra nevidim takze nemozem hovorit , ako moji predchodcovia otom , ze su trapne , namyslene , kurvy a podobne...
@cathiejess mam asi 3-4 kamaratky , presne taky isty vonkajsi popis , ale vo inteligenciou sa na ne nikto nechyta ved aj pri zoznamovani ta najprv zaujme vyzor nie ? ....
Ja stále hovorím, že Birdz ma naučil tolerantnosti a preto po zhliadnutí klaudiqinho komentu prehodnocujem svoj názor na bábiky. Každý je nejaký a druhý mu nemá do toho čo hovoriť ^^
Inak jednu takú barbie poznám a musím povedať, že nie je taká povrchná a zlá ako by sa myslelo
@darkkizz tak ked vidím ten prejav,ako sa ponižuje tak je mi jasné že vo vnutri bude asi taká istá ..pretože holka ktora má rozum by toho nikdy neurobila ale ! nesudim pokial nepoznám ..no podla mna su všetky take isté ..
Ver tomu, že ja som sa nenarodila ako barbie... Ale páči sa mi ten výzor...Milujem blond vlasy, veľké pery, chudučkú postavu, ružovú farbu... a ver tomu, že vyzerať ako Barbie je vo väčšine prípadov lepšie než byť len "zakaždúcenuprirodzená" sivá myška... Ale o tom aj tak dobre vieš tak čo ti budem viac hovoriť ...
Vysvetli mi ešte, prečo si taká nadržaná na prirodzenosť .... A čo je zlé na tom, že svoje kamarátky voláme "lásko"? (Stačí mi len jeden racionálny dôvod )
Aj tak väčšinu z tých dievčat, ktoré tu napísali niečo negatívne, len zožiera žiarlivosť... Pre niekoho je proste ťažké zmieriť sa s tým, že sa mu nevenuje toľko pozornosti, koľko "bárbinkám", aj keď je 1000krát inteligentnejší, či vtipnejší, len proste nazujme výzorom, tak môže ísť do riti, pretože si ju nikto nevšimne...
@cathiejess tak po prvé si si pekne nasrala do huby práve. Napísala si že nesúdiš a hneď pod to napíšeš "podla mna su všetko take isté" tak sa rozhodni!
Urobila by to aj normálna baba, prečo nie? Keď má baba peroxid na hlave, je namalovaná a špúli pery do zrkadla nie je normálna???? To mi je novinka.
Tak by podľa tvojich slov ich asi mali zatvárať do cvokhauzu alebo čo.
Vôbec sa tým neponižuje. Ponižuje sa človek svojim správaním a nie tým ako sa fotí. Ach...
niekto zaujme inteligenciou, niekto vtipom, iny vyzorom, kazdy nech si vybere ci chces zit s profesorkou co sa rype v zemi alebo prepnutou co sa rehoce aj na tichu ci jebatelnou babou je to o volbe a kombinaciach
A do piče s vami aj s vašou prirodzenosťou. Trepete tu jak farár na omši stále dookola jedno a to isté.
Pojebte sa aj so svojou prirodzenosťou a nerýpte do ľudí, lebo vy tu hovoríte o tom aké sú PEROXIDKY blbé... ale !!! ešte som nikdy nevidela žiadnu takú PEROXIDKU aby robila podobné diskusie o "šedých myškách"... TOTO SI UVEDOMTE!!!!
Ved to je v pohode že sa ti to páči mne sa ten štýl na niektorých holkách tiež páči ale niektoré ,uznaj, že to už prehanaju ..a ja niesom nadržaná na prirodzenost nič nato nieje zlé len mne ten stýl oslovovania nesedí a povedala som svoj názor presne tak ako ty ten svoj a neboj sa ja nemám žiadne depky s toho ako vyzerám a ten posledný odsek ..v tom máš pravdu ..ale ja som nenarázala nato skor som len chcela počuť názor iných .. okej ? a pozri niekomu vyhovuje "barbie" niekomu "sivá myška" a čo s tym my narobíme ? nič proste ten človek je s tým spokojný takže asi tak Moj názor ? ziarlivost v tom určite nieje v tomto nesuhlasím ako fakt prepáč ale načo by som mala žiarliť ? ..su prípady ktoré žiarlia ,uznávam ale ja osobne nemám na čo žiarlit
ja prisaham bohu, ze si ten peroxid dam, aj pery spulit budem.. ostanem potom aj taky "jednoduchsi" ? mozno mi to ulahci zivot...
@darkkizz vo vacsine s tebou suhlasim, ale musis aj ty toto uznat, ze podla vlasov sa vacsinou da clovek zaradit, a aj odhadnut jeho kognitivne schopnosti ( nemyslim len farbu, ale aj dlzku vlasov, styl ucesu a pod ) je to statisticky jednoducho tak..
tie "šedé myšky" netrápia prij*bané puče, ktoré môžu mať farbu na hlave bárs aj lentilkovú...
@darkkizz a ty mi povedz, čo sa tu rozčuluješ nad prirodzenosťou? môžeš to mať v zadnom otvore ale tvoje slová svedčia o tom aká si tolerantná... ved sa maluj, nik ti to nezakazuje.... ja nechápem, že toto furt riešite
@metalabby vazne? ja nemam potrebu kydat na niekoho koho ani nepoznam len preto že ma blond vlasy a stekle, pritom to kludne može byt v pohode holka, ale sak co, najprv ju treba zaskatulkovat
@66janica6 myslim, ze som trafil viac nez dobre. Len je to tazke priznat, ze? Keby ta netrapili tak ako prezentujes dnes sem nedas take komentare ake si dala
Včera som šla s bratrancom a so sestrou po ulici a oproti ám práve šli takéto ....no chápete Na týchto ale bolo vidieť že sú ýplneodveci a trápne dobre neviem nepoznám ale keď si 12-ročné dievča na seba nakydá tonu mejkapu ktorú aj tak nepotrebuje kilo špirály a taký lesk na pery že vyzerá akoby na nich mala fóliu je to fakt moc okey ja mám 14 nemám sa čo ozývať aj ja si dám ceruzku na oči špirálu koniec ale toto je už už prehnané.Ale zas na druhej strane mám jednu takúto spolužiačku...žiadny anjel ale osobne proti nej fakt nič nemám...myslím že je to v pohode baba dá sa s ňou dobre pokecať aj keď to velmi často nerobím ale ona aj keď si dá výstrih niekde po pupok a zmachlí sa určite nieje kôli tomu namyslená šľapka... proste netreba všetkých hádzať do jedného vreca môj názor...
@hajzelodkosti neviem ako ti to mam dokazat (ani sa o to snazit velmi nebudem) ale este nikdy ked sme niekoho takeho stretli som toto nepovedala...a ani nic podobne..
@sandy114 a ty máš pocit, že ja som tu na niekoho kydala? nehovorím o nikom konkretnom a ani jedným slovom som nikoho nazaškatulkovala...to, čo som napísala, som myslela na tie baby, ktoré také naozaj sú a nie na tie, ktoré sa im len chcú podobať... ale treba povedať, že okrem internetu sa s podobnými dievčatami velmi nestretávam
Idem sa pohrať so slovíčkami, ale nechápem, prečo takto kydáte iba na peroxidové blondýnky (nikdy sa mi tá farba síce nepáčila , ked také isté "prejavy upútavania pozornosti" môže mať aj brunetka, červenovláska, čiernovláska a ešte neviem ako "farebno-vlasatá"
@metalabby necitala som vsetkych 80 komentarov, lebo kym by som ich precitala pribudlo by tu dalsich 80 o tom ake su to vsetko strasne kravy... rovnako som nenapisala že prave ty mas nejaky komplex (pricom ty si mi priamo napisala, že urcite ja nejaky mam). Ja som mala takych par v triede, dokonca aj moja spolusediaca nosila 10cm podpatky a umele nechty (vlasy blond nemala lebo svoju prirodzenu farbu mala strasne peknu a nechcela ju nicit) a vies co? bola niekolko krat vyznamenana, ale inak to je taka hnedovlasa barbinka... takže nie je vsetko o tom kto sa ako oblieka... no a tie co su na pokeci su zase iny pripad
@hajzelodkosti@n0win0u mala som to dat do uvodzoviek..alebo pouzit vhodnejsie slovo..kazdopadne, myslela som ten styl ako sa obliekaju, spravaju, maluju, prezentuju...
@66janica6 zas si sa vyjadrila zle. Asi ti to zacnem ratat. Myslis, ze takto zle sa vyjadruju aj operoxidovane, brunetky, ciernovlasky ci "zrzky" na vysokych opatkoch, stihlou postavou a dlhymi nechatami?
@66janica6 nie, nie zlata moja. Ty si sa zhodila svojim nazorom. Nato mna netrebalo, ja som len taky reporter, ktory chce pochopit zmyslanie takych ako ty
@lady7 a vsade ukazuju tucnych ludi a hovoria nam LUDIA nesmejte sa im! Aj v tych americkych filmoch. A najviac je, ked sa do tucka zamiluje operoxidovana a potom poviete, boze to kde nechala oci? Sibe jej? A ja sa pytam Vam nesibe?
@metalabby aha, takže ty vôbec nie si nevraživá voči "bárbinám"? to znamená, že nadávanie do jebnutých je u teba úplne normálny jav, bez ktorého by si svoj názor nevedela inak vyjadriť? ... tak to mi je ťa potom fakt ľúto....
@lady7 jaka nahoda, ze aj take existuju, ze? A stavim sa, ze existuju aj take co su inteligentne a stavim sa, ze take co take nie su su tupe jak tago nebudem menovat
@klaudiqaaa myslím že to nikomu veď jasné že ide aj o sympatie človek s váhou štvrť tony nemôže predsa čakať že sa do neho buchne plážová kočka to by bol 7 div sveta...a možno áno lebo by sa mali radi...chápeš ako to myslím...
@hajzelodkosti ja nevravím že tie barbie nemôžu byť inteligentné a v pohode môžu a nemusia ani ich neako neodsudzujem...a bludy o prirodzenosti tiež neuznávam nech každý vyzerá ako chce ako sa mu páči nech je trápny jeho chyba nech sa zmaľuje a pritom je bifľa výzor s tým aký človek je nemá nič spoločné
aj ja som blondína a? co je na tom zlé? aj ja mam rada ružovu farbu, malujem sa, kupujem si kopu handier, kazdy chlap na mna čumí, ale vzdy kazdemu dobre vyhubujem, uz len preto, ze si myslia take veci jak niektori z vas, vsetci si o nas myslite, ze sme jebnute, hlúpe, štetky a co ja viem co..je pravda, ze niektore take su, lenze aj brunetky alebo hoc ake ine su take ako tje "sproste" blondinky, len si to nikto na nich nevsimne, pretoze nie su blond...a vobec nie je pekne, ze takto odcudzujete ludi, ktorí su mozno ovela mudrejsi ako vy, ja chodim na gympel, mam fajn znamky, a nikdy by som sa s niekym nevyspala len tak! tak si uvedomte co tu pisete, jednoducho zavidite, ale tym ste este viac ubohejsi jak tie "barbiny"
@klaudiqaaa nestojím o tvoju lutosť a ako som už raz napísala, mne je ich výzor tak ukradnutý.... hodnotím skôr ich správanie....
ale povedať si tu svoj názor znamená hned na niekoho kydať a podobne..takže radšej som ticho lebo nemám záujem prísť o nervy len kvôli niekomu, kto nedokáže prijať názor iných...a nekecajte mi tu o tom, že ja ho tiež neviem prijať...nezakladala som tuto diskusiu a to že som na nu reagovala neznamená, že závidím a podobne...
áách, prečo tu riešite tieto kraviny? Veď samozrejme, že väčšina tu bude za tie "Barbie", diskotékové k...ičky, ktoré sa snažia byť stredobom pozornosti a za každú cenu sa vtierať do priazne chalanov ... je mi zle z nich ...
hjej a neviem o com sa tu hadate, dosiel som po prvy klaudikin prispevok...ale @klaudiqaaa musis uznat ze 90% dievcat je fakt blbych a okrem spulenia pier a vystrihu nemaju co ponuknut Co nieje tvoj pripad, ale je vela takych...to mas ako s ciganmi...nie kazdy je kreten, ale pravdepodobnost je vysoka
@mamradadeli ked sa tak pozriem na tvoju fotku,myslím si, že normálny chalan by sa v pohode obzrel aj za tebou než sa nejakou "umelinou" ak to tak už musim napísať ..
@158@mamradadeli keby si aspon mala dovod ziarlit a ak uz sa aj malokto otaca, je to ako s velkymi prsiami.. chlapi ich ocumuju, ale vacsina z nich by take doma nechcela
ááách vy chlapi Moralisti Nehádžem Vás všetkých do jedného vreca. Ale na drvivú väčšinu chlapov, keby taká baba mrkla, by jej zobkali pekne krásne z ruky Smejem sa na Vás ......
a čo si o nich myslím ja? niektoré sú pekné iné vyzerajú nechutne umelo... ale podľa výzoru usudzovať, aký majú charakter je dosť prízemné... !!!
Aha, niektori si myslia, ze znakom inteligencie su snad vyborne vysledky v skole, neviem, ci s tymto mozem suhlasit, ked sa niekto nabifli, tak je inteligentny? pekne.. vynimkou moze byt fyzika a podobne predmety, ale na zakladke sa aj to da nabiflit bez problemov. A zase ked o takych "barbinkach" niekto povie, ze su hlupe, pretoze nikdy ine nestretol, necudujem sa, ze ma taky nazor, ked nema z coho utvorit ten novy, lepsi.. A nebudem uz hovorit o tom, ako sa vacsina inteligentne prezentuje, pricom vyjdu von a kurvia sa a smeju sa na cisle topanok. Ale teraz nehovorim o ludoch v tejto diskusii, no mozno.. A tak, ako netreba dusit cloveka na zaklade vyzoru, tak uz vonkoncom netreba sudit cloveka a jeho spravanie na zaklade toho, ako sa vyjadruje tu, na internete. A uz som ticho, lebo ma zavali vlna odporcov , bla bla bla.
@tommyhot asi ťažko si ma môže niekto všimnúť kvôli niečomu, čo nemám .... komenty ku fotkám tu na birdzi absolútne neriešim a vôbec sa ma nejak bytostne nedotýkajú ,keďže si stačí všimnúť príspevky v tejto diskusii, ktoré dokazujú, že 95% ľudí, kt. tu vidia peroxidové vlasy a našpúlené pery, okamžite zaškatuľkujú holku ako "tú umelú barbie, ktorú z duše nenávidíme" ...
Zvykla som ich odsudzovať, ale dospela som do štádia, keď mi je jedno kto ako vyzerá kým nie je v mojom blízkosti(lebo takú kamošku by som nenziesla). Ak sa tak cíti dobre, nech sa páči. Toť všio.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
182 komentov
áno, presne presne
tieto babenky ako rýchlo stúpnu na mostík slávy, tak rýchlo aj zapadnú prachom...však raz im cecsky ovisnú a z pier budú maťl len čárky
Špúlim na fotkách pery.. A čo?!
Často mi hovoria, že vyzerám ako Barbie... A čO JE NA TOM KURVA ZLé?!
Väčšina z tých, čo tu niečo napísali, budú potrebovať ešte veľmi veľa času, aby dozreli do štádia, keď si uvedomia, že každý človek je jedinečný a zistia, že škatuľkovať niekoho na základe výzoru je maximálne úbohé....
skôr je to otázka čisto zo zvedavosti
Inak jednu takú barbie poznám a musím povedať, že nie je taká povrchná a zlá ako by sa myslelo
Ach žiť tak v inej dobe. Lebo táto s nálepkou PRIRODZENOSŤ ma už dosť serie
Ver tomu, že ja som sa nenarodila ako barbie... Ale páči sa mi ten výzor...Milujem blond vlasy, veľké pery, chudučkú postavu, ružovú farbu... a ver tomu, že vyzerať ako Barbie je vo väčšine prípadov lepšie než byť len "zakaždúcenuprirodzená" sivá myška... Ale o tom aj tak dobre vieš tak čo ti budem viac hovoriť ...
Vysvetli mi ešte, prečo si taká nadržaná na prirodzenosť .... A čo je zlé na tom, že svoje kamarátky voláme "lásko"? (Stačí mi len jeden racionálny dôvod )
Aj tak väčšinu z tých dievčat, ktoré tu napísali niečo negatívne, len zožiera žiarlivosť... Pre niekoho je proste ťažké zmieriť sa s tým, že sa mu nevenuje toľko pozornosti, koľko "bárbinkám", aj keď je 1000krát inteligentnejší, či vtipnejší, len proste nazujme výzorom, tak môže ísť do riti, pretože si ju nikto nevšimne...
Urobila by to aj normálna baba, prečo nie? Keď má baba peroxid na hlave, je namalovaná a špúli pery do zrkadla nie je normálna???? To mi je novinka.
Tak by podľa tvojich slov ich asi mali zatvárať do cvokhauzu alebo čo.
Vôbec sa tým neponižuje. Ponižuje sa človek svojim správaním a nie tým ako sa fotí. Ach...
Pojebte sa aj so svojou prirodzenosťou a nerýpte do ľudí, lebo vy tu hovoríte o tom aké sú PEROXIDKY blbé... ale !!! ešte som nikdy nevidela žiadnu takú PEROXIDKU aby robila podobné diskusie o "šedých myškách"... TOTO SI UVEDOMTE!!!!
Práve vy ste tí čo sa ponižujú, nie ony.
Ved to je v pohode že sa ti to páči mne sa ten štýl na niektorých holkách tiež páči ale niektoré ,uznaj, že to už prehanaju ..a ja niesom nadržaná na prirodzenost nič nato nieje zlé len mne ten stýl oslovovania nesedí a povedala som svoj názor presne tak ako ty ten svoj a neboj sa ja nemám žiadne depky s toho ako vyzerám a ten posledný odsek ..v tom máš pravdu ..ale ja som nenarázala nato skor som len chcela počuť názor iných .. okej ? a pozri niekomu vyhovuje "barbie" niekomu "sivá myška" a čo s tym my narobíme ? nič proste ten človek je s tým spokojný takže asi tak Moj názor ? ziarlivost v tom určite nieje v tomto nesuhlasím ako fakt prepáč ale načo by som mala žiarliť ? ..su prípady ktoré žiarlia ,uznávam ale ja osobne nemám na čo žiarlit
@darkkizz vo vacsine s tebou suhlasim, ale musis aj ty toto uznat, ze podla vlasov sa vacsinou da clovek zaradit, a aj odhadnut jeho kognitivne schopnosti ( nemyslim len farbu, ale aj dlzku vlasov, styl ucesu a pod ) je to statisticky jednoducho tak..
a nesudim ich kedy som ich sudila tak by som hovorila o ich vnútri a bola by som na 100% presvedčená že su to iba kur*y ..
@darkkizz a ty mi povedz, čo sa tu rozčuluješ nad prirodzenosťou? môžeš to mať v zadnom otvore ale tvoje slová svedčia o tom aká si tolerantná... ved sa maluj, nik ti to nezakazuje.... ja nechápem, že toto furt riešite
Mňa by len zaujímalo (keďže sa to toľkým ľuďom nepáči), prečo sa to považuje za pekné?
(ak tu niekto niečo také písal sry nechce sa mi to celé čítať )
@klaudiqaaa máš pocit, že som nevraživá??? zato, že si poviem názor nemusím predsa nikomu závidieť
NAVRHUJEM ZALOZIT SPOLOK : " KULT PEROXIDOVYCH BAB - NIE SME HLUPE a NEDAME SA " ochotne by som sa do toho klubu pridal a s tymito damami si popisal !
hitler a stalin - ciernocierna prirodzenost na hlave
get thaaat shit?
@66janica6 nie nie, mne sa to slovo praveze paci v tom spojeni, zatial ale nikto nechce podporit moj napad na zalozenie toho fanklubu
len to divne znie, ten vozka
ale povedať si tu svoj názor znamená hned na niekoho kydať a podobne..takže radšej som ticho lebo nemám záujem prísť o nervy len kvôli niekomu, kto nedokáže prijať názor iných...a nekecajte mi tu o tom, že ja ho tiež neviem prijať...nezakladala som tuto diskusiu a to že som na nu reagovala neznamená, že závidím a podobne...
Hawk, dohovorila som
in this fucking world
life in plastic
why so drastic?
come envy my hair
gossip me everywhere
imagination
still just your creation
Sak neviem naco ine existuju...
a len aby ste vedeli už čoskoro budem aj ja peroxidová :p
tym samozrejme nechcem povedat, ze nie si pekna, ale...
a čo si o nich myslím ja? niektoré sú pekné iné vyzerajú nechutne umelo... ale podľa výzoru usudzovať, aký majú charakter je dosť prízemné... !!!
MOMENTÁLNE STE MNOHÍ Z VÁS KLESLI EŠTE HLBŠIE AKO OPIS OSOBY, KTORÁ JE OPÍSANÁ V NÁZVE DISKUSIE.