Pokiaľ ste cestovatelia srdcom aj dušou, určite vás to aspoň trošku ťahá do Afriky. Rozmanitá príroda, fauna i flóra, je nepreplnená turistami a... skrátka, je zaujímavá. Preto sa pýtam, AK by ste išli, kam by to bolo? Za históriou na sever - Egypt, Marok
Buď úplný sever, všetky tri krajiny sú ok, alebo Juhoafrická republika. Ale nie, že by bola Afrika moja srdcovka (okrem Egyptu), len by som sa tam pozrela.
Ghana - Ada Foah, Cocoloco, Namibia - Naukflunt Zebra Park a Národny park Etosha, St.Francis bay, výstup na Kilimandžáro, Victorino jazero z Tanzanskej strany z Komaskeho ostrova, Kapské Mesto - Stolová hora - jeden z najkrajších západov slnka na svete, Sardinia Bay..
@nicmanenapada je to celkom unikátne výjsť z púšte do oceánu, také niečo sa dá z časti zažiť ešte v juhozápadnom Maroku alebo na západe Mauritánie v najzápadnejších oblastiach Sahary.
pár razy som nad tým rozmýšľal hlavne nad tou ,,prírodou,, hned som si to spojil ako cestu naprieč afrikou ....teda by som navštívil asi všetko
no najviac ma láka ta ,,divočina,,
... no uvedomujem si že je takmer nemožné niečo také podniknúť už len z dôvodu neznalosti cudzieho jazyka a taktiež auta ktorým by som cestu podnikol ... no možno raz ked budú na to peniaze čas a znalosti ....
Ak do Afriky tak určite na Kilimandžáro a Viktóriiné vodopády. Ale ani taký Egypt, Maroko či JAR by som neohrdol ... a taká dovolenka na Seychelách by tiež nebola na zahodenie
Afrika ma ťahá zo všetkých kontinentov najmenej. Ale určite rada by som sa tam vybrala ak by som mala možnosť, pretože rada by som videla všetko čo sa len dá. No na druhej strane dosť ma od Afriky odrádzajú rôzne choroby ako malária a pod.
No ak by som mala možnosť vybrať si kam ísť tak asi Angola, Botswana, Zambia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Chcela by som ist este do Tunisu
St.Francis bay, Namíbia
@tenpatic tomu sa vraví piesočnatá pláž
no najviac ma láka ta ,,divočina,,
... no uvedomujem si že je takmer nemožné niečo také podniknúť už len z dôvodu neznalosti cudzieho jazyka a taktiež auta ktorým by som cestu podnikol ... no možno raz ked budú na to peniaze čas a znalosti ....
(na toto si inak aj šetrím)
No ak by som mala možnosť vybrať si kam ísť tak asi Angola, Botswana, Zambia
» www.bubo.sk/poznavacie-zaja...
alebo Mali, Burkina Faso, Benin, Togo...
» www.bubo.sk/poznavacie-zaja...