neverím ani jednému čo klikol "podľa sluchu". Neverím, že počujete v rádiu pesničku a viete kde zmačkať struny. Ak áno, tak ste páni muzikanti a klobúk dole a tiež myslím, že bez znalosti nôt to nejde (keď poznám noty, viem ktorá ako znie, viem kde to zahrať a ide to, inak nie).
Mohla tu byť aj možnosť "videá"
inak taby a akordy a tie už s tým spomínaným sluchom porovnám a doladím ako to mne sedí.
viem hrať aj podľa nôt, aj podľa tabov, aj podľa akordov (teda pokiaľ ide len o udieranie a nie nejaké zložité vybrkávačky) a pár krát sa mi stalo, že som sa naučil song podľa sluchu ale to vždy len niečo veľmi jednoduché (californication napr.)
V celku... Je mi to jedno, ale keďže z nôt hrám nejakých 11 rokov, tak to mi ide najlepśie, lenže keď ma premôže lenivosť a nechce sa mi noty lúštiť, taby sú praktickejšie hoci najraděj hrám akordy, je to najrýchlejši zvládnutie pesničky.
2, 3, 4 trošku a 1 v prípade, že sú noty veeeľmi jednoduché a systematicky dlhé, aby si to človek zvládou uvedomiť . Ale premáham sa, ostošesť, znovu tie noty zdrapiť a začať z etudami a menuetmi, nech to len tak neflinkám!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
samozrejme, technicke pasaze, kde nieje jasne pocut jednotlive tony sa naucim skor z tabov..
Mohla tu byť aj možnosť "videá"
inak taby a akordy a tie už s tým spomínaným sluchom porovnám a doladím ako to mne sedí.
j a najradšej z tabov
no ani taby či noty mi nie sú vzdialené..