Ono, nie že by som bola perverzná alebo čo, ale nezachytila som začiatok reklamy, a pri slovách "stihneš ešte vylízať.... hrniec" mi bolo všelijako teda... až kým som nezačula to slovo hrniec na konci.
zasmiala som sa. napoprvé, čo som ju videla. čiže práve teraz. inak nepozerávam TV, takže ma ani nezačnú podobné predvianočné reklami srať ako Vás, haha
neviem ci je nutne zakladat dve rovnake fora ale ak hej tak ma zaujma len tolko ci si nemohol toto video strcit do tvojho fora co si zalozil včera 17:46?
Viánoce tralalá keď nemám menšturáciu som zúfala ,otec detska mi musí kúpiť nové fáro ,fáro asi som sa vyspala s matikárom <čóóóóóó ?> ja keď nemám menzes som mamá ja ,toto keby vedela mama .Ak ma nepreplieskaš vajcami máš padáka ,ale kto potom na mne zamaká ?
Fééést dobré... smiley: no ajnemomžem stoho.. vééd to nieje naotáj ved to je iab reklama... D pana.. a vféést halušká... aj ja chem aby prišli za mnou...
A to je čo? Ja neviem, TV nepozerávam, ale Kikuš bola celkom dobrá... Samozrejme keby som to videla každý deň 50 x tak mi to začne skôr či neskôr liezť na nervy...ale ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ktorý somár ich vymyslel....
Je to a také absurdné že ma to až baví
» www.birdz.sk/forum/aj-vam-le...
Viánoce tralalá keď nemám menšturáciu som zúfala ,otec detska mi musí kúpiť nové fáro ,fáro asi som sa vyspala s matikárom <čóóóóóó ?> ja keď nemám menzes som mamá ja ,toto keby vedela mama .Ak ma nepreplieskaš vajcami máš padáka ,ale kto potom na mne zamaká ?
=D
A asi bude aj tretia,aj vlani boli 3 reklamy
A chudák chlapec,ja by som sa od hanby prepadla pod zem..Síce nie až tak...Ale trochu