@puro789 vieš Nikolka V učebnici to je určite napísané, ale to by ju bolo treba aj otvoriť. Ja viem, že toto je jednoduchší spôsob. No pri osobnej snahe budeš mať určite pocit väčšieho zadosťučinenia z dobre urobenej práce A ak sme už tak ďaleko, pán google pozná odpoveď na všetky otázky, ale treba vyvinúť aj nejaké úsilie
my sme to pred rokom preberali a všetky odpovede na tie otázky máš v učebnici.........mimochodom ako tak pozerám ty nemáš problém len z fYzikou........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
2, povedal by som od teploty a plochy
3, zväčšuje
4, dodaním energie?
5, buď 200 alebo 2000 ohmov
6, vôbec, je to chuj
7, malé c
8, tlaku
9,množstva žiarenia v prvom rade (wtf, to kto formuloval tie otázky)
10, nezdá sa mi
11, 3.?
12, drahé kovy
13, sublimácia
14, E=m.c^2
15, alternátor
Som zvedavý, koľko chujovín som ti tu popísal..
3) zmensuje
4) zvysenim teploty (zrychlenim pohybu castic)
5) 2000
6) kona pracu
9) co je mnozstvo ziarenia? v prvom rade to zavisi od vzdialenosti zdroja ziarenia a teploty
10) ano klesa
11) 1 takt
12) hlinik, med, striebro (neviem aka je definicia drahych kovov, ale toto drahe kovy asi nie su)
14) mohol si mu dat jednodznacnu odpoved na otazku. NIE
slovenským jazykom...
6. nie nekona, lebo to teleso sa nepremiestnuje
a 2. doplnim, ze to zavysi nielen od teploty a plochy ale aj od prchavosti latky, okoliteho tlaku, nasytenosti vzduchu, a mnoztva dalsich faktorov...
@puro789
tie otazky su naozaj debilne sformulovane, to vas na zakladnej ucia mentalne zaostale osoby? na prirodopise vam nedavaju otazky typu:
1. ktore zvierata maju 4 nohy?
2. bezi pes rychlo?
3. je to zelene a sedi to casto na strome, co jeto ?