Ahojček mám taký problémik už dlhsšiu dobu sa cítim ako pripravená vyzrená dospelá žena a chcel by som menštruáciu. poznáte nejakého doktora ktorý vykonáva operáciu vsunutia vaječníkov? jetu niekto kto toto už podstúpila koľko tento zákrok cca stojí?
prepáč teraz si ma urazila...máš 14 môžeš mi lízať v živote si si ešte ani nešktrla a som zvedavý jak by som bežkala po tejto zemičke s chlaptým kokotom i ked by si chcela nosit stekle
ty budeš fake a pokiaľ sa sa nepletiem tak @veroniques mala pravdu, či už máu 14, 7 alebo 50siat. Pokiaľ nie si, tak to sa ti vážne ospravedlňujem, ale dosť o tom pochybujem.
@kurvakurvina už dlho si nad tebou lámem hlavu...si real alebo fake?lebo prču si vie robiť každý....ale nedokážem sa ani len zmierit s tým,že si takýto stále...chlapče,uvedom sa!určite sa niekde v tebe skrýva normálny chlapec,ktorý sa aj dokáže správať normálne...a zdôraznujem.že píšem o správaní a nie orientácii...to mi nevadí...
12. Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo podľa vlastného uváženia a bez predchádzajúceho upozornenia odstraňovať z diskusného fóra témy, ktoré neporušujú vyššie uvedené podmienky, ale sú často pridávané v rovnakom alebo podobnom znení tým istým alebo rôznymi používateľmi, témy, ktoré prevádzkovateľ považuje za málo inteligentné a málo zaujímavé, ako aj témy, ktorý by podľa uváženia prevádzkovateľa mohli znižovať úroveň diskusií a ankiet na portáli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
chlapče ty musíš byť strašne zarastený
ty si pekný kokotko
chcel by som sklbit aj vtak aj menzes
to nie tych je mi luto moj xalanko ich ma rad
prepáč teraz si ma urazila...máš 14 môžeš mi lízať v živote si si ešte ani nešktrla a som zvedavý jak by som bežkala po tejto zemičke s chlaptým kokotom i ked by si chcela nosit stekle
na ty piča!
Nevadí.
Aj ked mám 14 , viem aspoň komunikovať na úrovni ... to mi stačí.
máš pravdu načo mrhať nadávkami na takého ......
Si chorý človek, ktorý potrebuje odbornú pomoc. Ty si to neuvedomuješ ale v tom práve spočíva tvoja choroba.
Prajem pekný deň.
cital si kazdy koment na fore ineho cloveka ? ked ano tak v pohode lebo ja vacsinou precitam prvych par a poslednych