V poslednej dobe mam take bolesti v podbrusku, jak by som tam mal zenske organy a chceli sa podujat cinnosti. Chcel by som sa spytat, ze ci ak je mozne su nahovorit rakovinu/su pripady kedy sa clovek dany hrozne bal rakoviny a nakonec ju aj dostal/ci je m
@kurvakurvina - veľmi, VEĽMI sa snažím, ale... sorry, nejde to, fakt to nie je ani len trošilililinku vtipné, len neskutočne primitívne a trápne, jedine že by si to myslel naozaj vážne, ale vtedy by to bol taký šialenecký smiech cez slzy že "kurva, tento svet bude o 20 rokov dobre jebnuto vyzerať keď tieto indivíduá dorastú do dospelého veku".
Jeden taký ujo z univerzity (výskumník odbornejšie) prirovnal menštruačné bolesti k tomu, akoby si mal chlap zaviazať na pevno na 6 hodín gumičku okolo penisu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@upirka113 : náhodou ja som bol po takej operácii po ktorej mi nastali také komplikácie že vaše krámy by boli nič :
D
Už vieš?