stojí to 20ečok mesačne, takže ak chodíš pravidelne párkrát do týždňa, tak sa ti to oplatí.. inak nie, lebo jednorazový vstup je 10e.. a je to fakt že obrovské..
@mm47 hej bola raz keď bol jeden vstup zdarma keď otvárali no je tam veľa strojov.. a ja som bola hlavne v tej posilke pre ženy, tam chlapi nemôžu ísť a tam to bolo uplne mega.. a v tej časti aj pre chlapov aj pre ženy som veľmi nebola, ale je to tam obrovské (aspon z mojho pohladu) takže hodnotím pozitívne
ten fitinn zaujal aj mňa a v Petržalke myslíte, že to bude také isté ako v Ružinove? To by som brala radšej, lebo je to bližšie ako Ružinov... hm? A čítala som aj na stránke, že je tam ročná permanentka za dvadsať eur... nie mesačná... hm?
@willbebetter ak chceš, môžeme tam skočiť pokukať ak prídeš hm?
Hm, s tým fitinnom je to takto...zaviažeš sa im na rok a mesačne im budeš platiť 20e...či tam chodiť budeš alebo nie...to Ti dajú normálne do zmluvy, ktorú im podpíšeš...ja váham, pretože nechcem byť nejako viazaný....
@jessminka@willbebetter pre baby je to tam fakt super si myslim ta cast iba pre baby je velka a je tam vela strojov.. potom bycikle, bezecke pasy atd. su v spolocnych... a je to rocna permanentka za 20e mesacne
@mm47 no asi si chcu poistit zisky na rok dopredu počuj šak choď sa tam normálne kuknúť.. a možno to pojde aj že 20e mesašne bez tej viazanosti .. a s tym vstupom zadarmo to bolo tak, ze nam prisiel do schranky letačik a to bola akokeby ta vstupenka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
stojí to 20ečok mesačne, takže ak chodíš pravidelne párkrát do týždňa, tak sa ti to oplatí.. inak nie, lebo jednorazový vstup je 10e.. a je to fakt že obrovské..
ja si asi zacvakam Relaxx, hlavne kvoli tomu bazenu, vsetko v kope...i ked to uz je vazne ina cenova kategoria.
A personal , v pohode alebo nejaki kreteni? lebo na vela miestach su strasni kokoti ti majitelia a pracovnici.
no to bolo pred 2 rokmi, mohol sa odvtedy aj zmeniť.. a nepamatam si nikoho negativneho takze vtedy v pohode podla mna teraz neviem
hej no to ti verim...
@willbebetter ak chceš, môžeme tam skočiť pokukať ak prídeš hm?
@jessminka @willbebetter pre baby je to tam fakt super si myslim ta cast iba pre baby je velka a je tam vela strojov.. potom bycikle, bezecke pasy atd. su v spolocnych... a je to rocna permanentka za 20e mesacne
@mm47 no asi si chcu poistit zisky na rok dopredu počuj šak choď sa tam normálne kuknúť.. a možno to pojde aj že 20e mesašne bez tej viazanosti .. a s tym vstupom zadarmo to bolo tak, ze nam prisiel do schranky letačik a to bola akokeby ta vstupenka...
Hej vsetci , dame tam birdz stretko ? kto este tam planuje ist ?
@mm47 nie zly napad toto ja som za ja pojdem isto do tej Petrzalky mrknut
@jessminka dohodnuteee