ahoy mám 13 a jeden chalan ktorí sa mi páči má 15len neviem či sa páčim aj ja jemu už mi dalaj LIKE na foto aj komentuje statusy ja nwm poraďte mi ďakujem °)
Nie, ale tak, vieš ako vie človeka naštvať ak ťa po dobu celých 8 hodín, nešťuchne tvoja láska späť? Viem o čom píšem, sám som si to prežil a nie je to sranda
ehm... vieš vôbec čo dáva dvoch ľudí dokopy? čo ich vedie k prvému rande? pár komentov k fotke a lajkovanie to rozhodne nie je... to by bol každý s každým... "
Skoro sa som chcela rozplakať nad tou otázkou, ale potom mi došlo, že to ani za to nestojí, preto radšej...
PS: Existuje taká vec, ktorá sa volá REÁLNY ŽIVOT! Takže teraz sa odhlás z fb a nerátaj komenty a liky od neho na tvojich fotkách. Lepšie bude, keď si budeš všímať jeho mimiku, gestá,... keď je pri teba. Potom budeš múdrejšia a budeš vedieť na čom si.
" neviem či sa páčim aj ja jemu už mi dalaj LIKE na foto aj komentuje statusy "..........." onáč toto sa pýta kamoška ja nie hh " ... -no moja nie nebude ťa chcieť ... teda pokiaľ nebude mať IQ na takej nízkej úrovni ako ty
Hej už som nad tým uvažoval, ale v poslednej chvíli ma šťuchla späť a sme znova spolu, komentujeme statusy, zdieľame spoločné odkazy, taký tínedžerský život Dúfam že sa to viac nestane, je to také puto, keď ju nevidím ONLINE neviem čo so sebou...
pre boha idete tu hovoriť o FB komentuje statusy dal like na foto ... ježííš že štuchanie je o láske už vám drbe??? či čo? hah choď s ním von a uvidíš a FB neni pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
o_____________________O
ako on to moc nebere
@mirka7 nie, neštuchá ( )
Tak chodte von a dajte debatu.
tak aj ty mu vylajkuj celu nastenku a komentuj mu fotky a uvidis coti napise.. D..ale POZOR ked ta stuchne tak to uz si akokeby tehotna!
Nie, ale tak, vieš ako vie človeka naštvať ak ťa po dobu celých 8 hodín, nešťuchne tvoja láska späť? Viem o čom píšem, sám som si to prežil a nie je to sranda
smutné, ale je to tak
ale inak držím palce tomuto prekrásne sa rozvíjajúcemu vzťahu
PS: Existuje taká vec, ktorá sa volá REÁLNY ŽIVOT! Takže teraz sa odhlás z fb a nerátaj komenty a liky od neho na tvojich fotkách. Lepšie bude, keď si budeš všímať jeho mimiku, gestá,... keď je pri teba. Potom budeš múdrejšia a budeš vedieť na čom si.
Napíš do Brava.Tam ti isto poradia
ze "uz mi dal aj LIKE na fejsbuku"
Hej už som nad tým uvažoval, ale v poslednej chvíli ma šťuchla späť a sme znova spolu, komentujeme statusy, zdieľame spoločné odkazy, taký tínedžerský život Dúfam že sa to viac nestane, je to také puto, keď ju nevidím ONLINE neviem čo so sebou...
noo a môj názor ? V´daka Bohu,že ja som detstvo v jej rokoch strávila pri bábikách Bohu Vdaka
a btw -dúfam,že si fake