Tá moja je Nucleus na PrIr. fakulte UK. Robil si tam už niekto z Vás skúšky , aký policajti tam chodia resp. neviete niekto kde chodia na záverečné jazdy či majú nejaké oblubené okruhy ?
Nieje to najvyšší level blbej otázky. . Otázka bola položenáý tak , že či už si v tej autoškole niekto z Vás robil vodičák resp. záverečné akúšky čí schytal dobreho alebo naopak zlého policajta. Ja som sa nepýtala na meno policajta ani na jeho prislušnú hodnosť. Chcela som len vedieť či už niekto s tou autoškolou má skúsenosti bud dobre alebo zlé .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale na autoskolu chodia aj celkom v pohode.
Nieje to najvyšší level blbej otázky. . Otázka bola položenáý tak , že či už si v tej autoškole niekto z Vás robil vodičák resp. záverečné akúšky čí schytal dobreho alebo naopak zlého policajta. Ja som sa nepýtala na meno policajta ani na jeho prislušnú hodnosť. Chcela som len vedieť či už niekto s tou autoškolou má skúsenosti bud dobre alebo zlé .
radsej Taekwondo