Pretože sa mi páči, že viem o všetkom, čo sa deje v Amerike a pretože je zaujímavý a mám rada životné príbehy ľudí, pri ktorých si viem aj poplakať.
2. A
3. Radšej si ho kupujem, lebo sa mi to zdá osobnejšie a môžem mať väčší kľud pri čítaní. Na notebooku je to dosť nepohodlné.
4. Asi tak 6 €, podľa toho, či je naozaj dobrý. Za tie Americké a Anglické. (Niektoré potrebujeme do školy.)
5. Áno, veľmi veľa. Na cukríky, botasky, web stránky...
6. Real story - skutočné príbehy.
7. Témy - napríklad nápady na to, ako sa učiť. Lebo človeku sa už vážne niekedy učiť nechce, a tak by privítal nejaké tie múdre názory.
8. Neznášam tie rubriky, kde píšu mladé dievčatá chalanom, ktorí ich opustili, že pls vráť sa... Je to trápne a dievča má mať aj nejakú úctu voči sebe.
9. Americké Mtv, časopis Hello... Také tie zahraničné.
10. Darčeky nemusia byť, ak je časopis originálny, ale uvítam cukríky, žuvačky, náramky, prstene...
Snáď som nejako pomohla. Snažila som sa to vyplniť čo najrýchlejšie.
@rubia jéj to som rada snažila som sa ti to vyplniť, aby si to mohla podať. Už s tým mám nejaké skúsenosti, vyplňala som také o mobiloch. Bohužiaľ, každý momentálne spí. Ale pokiaľ ti to netreba hneď na zajtra, tak skús dať vyplniť niekde do školy. Je to zaujímavé, takže určite by ti pomohli... Ak teda študuješ učiteľku.
@amileen parada ..tak do skoly to nechcem velmi davat=D kedze tam su uz ,,dospele" decka=D ale ak mas niejake kamosky co citaju casopisy tak by som bola rada
Ha! Že študuješ učiteľku? Prešov je na to ako stvorený a myslíš že ja sa pohybujem kde? medzi tými skoro dospelými na základnej keď napíšem niekomu že dotazník tak odpovedia že "kokos si robíš srandu né?" Veľmi rada by som ti zohnala nejakých ľudí, ale pochybujem že sa podarí. Nemáš inú možnosť než dať vyplniť rodine, ľuďom na internáte a dopísať sama...
1. my doma casopisy nekupujeme, preto ich ani necitam.
2. ale ak si nejaky kupim, tak je to z obladti vedy, techniky, mediciny, biologie a taketo veci
3. radsej na internete. mam mobil s pripojenim, takze je to jednoduchsie a stale si mozem pozerat nove updaty
4.tak 1-1.5 E
5. hrozne vela ich tam je... kedysi som si kupovala in-ko a ked uz tam bolo viac reklamy ako clankov, tak som s tym skoncila
6. vid. 2
7. vid. 2 (to len aby mali ludia vseobecny prehlad, pretoze dnes ich viac zaujima to, kto s kym spal, kto s kym ma dieta a kto ma nove auto, nikoho nezaujima to, akym sposobom mu mozu zachranit zivot)
8. no s tymi drbmi by to nemali prehanat
9. asi uz su casopisy na vsetko, ci??
10. tak tie darceky co tam byvaju su riadne smejdy. ale raz, myslim ze minuly rok, som si chcela kupit evu lebo tam bola jedno evitovka, ale uz mali vsade vypredane....
sorry, na vela otazok odpoviem "neviem", lebo mi je to jedno, ale mozno aspon trochu ti to pomoze (pribudne ti respondent), lebo viem, ake je to tazke zohnat dost ludi do takehoto cohosi, tak chcem pomoct... len tema mi proste nesedi, tak sa neviem dobre vyjadrit...
Vek: 24
Pohlavie: muz
1. Aký časopis najradšej čítaš a prečo práve ten? Ak žiadny, prečo?
ziadny
2. Ktorý z časopisov ťa viac zaujíma?
ziadny nejak moc, ale sem-tam si daky nabozensky pozriem, ked je prilezitost (ktoru ale velmi nevyhladavam zamerne)
A: Teenegerský
B: Športový
C: Naboženský
Iný(Uveď príklad)
3. Máš radšej časopis na internete alebo si ho kúpiš? Prečo?
radsej na nete asi, keby tak
4. Koľko si maximálne ochotný zaplatiť za časopisy?
neviem, nekupujem dako
5. Je v časopisoch pre mladých veľa reklám alebo nie?
asi znesitelne
6. Ktore témy ta v časopise najviac uputavajú?
pútavé
7. Aké témy by si pridal v časopisoch a prečo?
neviem
8. Aké témy by si ubral v časopisoch a prečo?
traposiny o sexe a vztahoch (tym nevravim, ze kazde spracovanie temy sex/vztah je traposina, ale vacsina je)
9. Aký časopis ti v obchode chýba?
10. Uprednostňuješ radšej časopisy s darčekmi? Ak áno aké darčeky máš v nich najradšej?
neuprednostnujem, hoci v Kacerovi Donaldovi som mal rad darceky, ked boli
1. Emma, Slovenka, La Femme, Elle, Moja Psychológia a mala som rada aj Inko(ale po zmene na EvaGirl! ho už nečítam)
2. A, O živote(skutočné príbehy ľudí) a móde
3. Rada si ho kúpim, je pre mňa prijateľnejšie nosiť v kabelke časopis, ako nb(aby som si mohla čítať časopisy na nete)
4. Priamo úmerne to záleží od počtu strán(na túto vete som obzvlášť hrdá, lebo jediné čo mi v matike išlo bola úmera)
5. Je ich too much
6. Tie, ktoré majú v nadpise slovo "sex", neviem si to vysvetliť, ale vždy to tak bolo, škoda len, že väčšinou po treťom riadku prestanem čítať, lebo mi to príde písané dosť dementne
7. Skutočné príbehy ľudí
8. Kvízy a ankety, pretože sa cítim ako retardované malé decko, keď si robím permanentne kvízy typu "Aká farba sa k tebe hodí", "Má váš vzťah šancu" a podobné pičoviy (ach)
9. Lacný a kvalitný
10. Nemusia byť, ale ak je to niečo čo sa hodí, tak si to nechám
@rubia - mohla by ťa zaujímať možnosť vytvárania formulárov v google docs
vek: 22
pohlavie: muž
www.trianglewizard.webs.com
1. týždeň
2. D - spoločenský (týždeň), IT a herné (PC Revue, Level, podobne)
3. kúpim, lebo ho mám fyzicky v ruke, môžem si ho čítať hocikedy a nemusím pri tom čumieť do monitora čo už aj tak robím veľmi často a intenzívne
4. podľa toho o aké ide, akej kvality sú články, koľko má strán, či je k nemu prihodené ešte niečo (ako napr. CDčká)
5. netuším
6. ťažko kategorizovať
7. žiadne, každá téma má v nejakom časáku svoje miesto, nie je nič čo by mi vyslovene chýbalo a nevedel by som to nikde nájsť ak by som chcel
8. žiadna, nie je nič čo by mi vyslovene vadilo, len sú niektoré trápne
9. game developer
10. mal som obdobie kedy som si herné časáky vyberal každý mesiac podľa toho akú mali plnú hru, až na to že to nebol "darček", ale normálna pravidelná príloha, každopádne to už ma nejak nezaujíma
1. Báječná žena, Nový čas pre ženy. Pretože tam sú članky take zo života a aj rady, prípadne nejaké recepty ( čo mám ja rada ) a v aj krížovky. žiadny extrémny bulvár a somariny
2. Teenegersky som si nikdy nekupila ale takého kamarata som par krat čítala, ako je fajn že tam píšu o skupinách a tak ale tie ostatné rady ...sorry ale dost pekné vymývanie mozgov
Nejaké odborné časopisy, názvy nemám nekupujem ale občas sa mi niečo pritrafí pod ruku ...a spomenuté 2 (viď viššie)
3. časopisy kupujem, na nete pozerám len aktuality prípadne nejaké správodajske stranky
4. Záleží od toho, čo to je a ako to človeka upúta a prinúti ho si daný časopis kúpiť. Konečnú sumu nemám, ak ma niečo fest upúta tak občas nehľadím na sumu
5. dostatočne veľa
6. Nejake zaujímavosti, články o krajinách, kultúre, prípadne z domova
7. Hlavne také zaujimavosti ako som spomenula ohladom vedy, kultury, života ľudí
8. ak by som o tom mohla rozhodovať tak v tom spomenutom kamaratovi by som ubrala temy typu: Ako zbaliť chlapca, Testík ako byť sexy, Ako zbaliť babu, Čo si o nás dievčatá myslia? (Proste absolútne blbosti)
9. Neviem, nie som až taká zaťažená na časopisy
10. Nekupujem časopisy kvôli darčekom ( i keď priznám sa raz sme vykupili jeden časopis v stanku ( poukažky do Tatralandie) no nekup to )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
tam byvali pekne obrazky dakedy take celkom prijemne pocitanie
Pohlavie: dievča
1. Kamarát
Pretože sa mi páči, že viem o všetkom, čo sa deje v Amerike a pretože je zaujímavý a mám rada životné príbehy ľudí, pri ktorých si viem aj poplakať.
2. A
3. Radšej si ho kupujem, lebo sa mi to zdá osobnejšie a môžem mať väčší kľud pri čítaní. Na notebooku je to dosť nepohodlné.
4. Asi tak 6 €, podľa toho, či je naozaj dobrý. Za tie Americké a Anglické. (Niektoré potrebujeme do školy.)
5. Áno, veľmi veľa. Na cukríky, botasky, web stránky...
6. Real story - skutočné príbehy.
7. Témy - napríklad nápady na to, ako sa učiť. Lebo človeku sa už vážne niekedy učiť nechce, a tak by privítal nejaké tie múdre názory.
8. Neznášam tie rubriky, kde píšu mladé dievčatá chalanom, ktorí ich opustili, že pls vráť sa... Je to trápne a dievča má mať aj nejakú úctu voči sebe.
9. Americké Mtv, časopis Hello... Také tie zahraničné.
10. Darčeky nemusia byť, ak je časopis originálny, ale uvítam cukríky, žuvačky, náramky, prstene...
Snáď som nejako pomohla. Snažila som sa to vyplniť čo najrýchlejšie.
2. C jednoznacne, farsky list a katolicke noviny sme si s mankou predplatili na dva roky
3. kupovany, lezu mi vsetky pdfka a ine one hore krkom
4. 3-4-5 eur, dependuje dost
5. neotvaram casopisy pre mladych ale tipujem ze ich tam bude jak nasranych
6. dependuje
7. dependuje
8. vselijake picoviny ale tiez dependuje
9. nieco o zbraniach, tusim ich vsetky dako porusili alebo len tuto v zaostalych regionoch to uz nevidat
10. maximalne plagat, vselijake hovadiny pribalene nie
Pohlavie: Muž
1. Spark, Level, Pevnost
2. D
3. kupim
4. za normal do 4, za casopisy s hrami 12
5. jo
6. ziadne
7.
8.
9.
10. jo
pohlavie: zena
1. my doma casopisy nekupujeme, preto ich ani necitam.
2. ale ak si nejaky kupim, tak je to z obladti vedy, techniky, mediciny, biologie a taketo veci
3. radsej na internete. mam mobil s pripojenim, takze je to jednoduchsie a stale si mozem pozerat nove updaty
4.tak 1-1.5 E
5. hrozne vela ich tam je... kedysi som si kupovala in-ko a ked uz tam bolo viac reklamy ako clankov, tak som s tym skoncila
6. vid. 2
7. vid. 2 (to len aby mali ludia vseobecny prehlad, pretoze dnes ich viac zaujima to, kto s kym spal, kto s kym ma dieta a kto ma nove auto, nikoho nezaujima to, akym sposobom mu mozu zachranit zivot)
8. no s tymi drbmi by to nemali prehanat
9. asi uz su casopisy na vsetko, ci??
10. tak tie darceky co tam byvaju su riadne smejdy. ale raz, myslim ze minuly rok, som si chcela kupit evu lebo tam bola jedno evitovka, ale uz mali vsade vypredane....
dufam, ze som ti pomohla
Pohlavie: Muž
1. Profit, Trend - pretože tam je to čo potrebujem
2. D
3. Kúpim, pretože to je papier. Denníky čítam na nete
4. Do 10€/ks
5. Netuším/nečítam/nezaujíma ma to
6. Všetky, preto si ich kupujem
7. viď. 6
8. viď. 6
9. žiaden, všetko si viem zaobstarať
10. je mi to jedno. Idem po kvalite obsahu.
pohlavie: zena
1.Eva, Emma, pretoze je to oddychove citanie pre zienky
2. D
3. radsej kupim, odlozim, a mozem si ho hocikedy aj po par rokoch precitat
4.) 3-4eura
5. dost, ale tak myslim ze reklama je uz vsade nielen v casakoch
10. ano, mam rada casopis s darcekom .. vo forme nejakej novinky v kozmetike
Vek: 24
Pohlavie: muz
ziadny
ziadny nejak moc, ale sem-tam si daky nabozensky pozriem, ked je prilezitost (ktoru ale velmi nevyhladavam zamerne)
Iný(Uveď príklad)
radsej na nete asi, keby tak
neviem, nekupujem dako
asi znesitelne
pútavé
neviem
traposiny o sexe a vztahoch (tym nevravim, ze kazde spracovanie temy sex/vztah je traposina, ale vacsina je)
10. Uprednostňuješ radšej časopisy s darčekmi? Ak áno aké darčeky máš v nich najradšej?
neuprednostnujem, hoci v Kacerovi Donaldovi som mal rad darceky, ked boli
Pohlavie: žena
1. Bravo Girl, lebo ma zaujal !
2. A)
3. Kúpim si ho, lebo neviem kde sadá čítať na internete !!
4. maximálne 2 eura
5. myslím že áno, no veľmi si ich nevšímam !!!
6. Témy o móde, trendoch a rôzne zaujímavosti zo sveta hviezd
7. neviem, myslím že tam už žiadne nechýbajú !
8. tie , ktoré niesu veľmi zaujímavé
9. žiaden
10. Radšej mám časopisy s darčekmi, napríklad nejaký trendový náramok , alebo niečo podobné !!
Pohlavie: žena
1. Koktejl, pretože ma zaujíma cestovanie a pod.
2. D (cestovanie,príroda..)
3. Kúpený. Je to lepšie mať ho v rukách
4. tak 3, 4 eurá
5. asi áno
6. "zabudnuté" civilizácie, zaujímavé miesta na Zemi (neobsadené kvantami turistov)
7. tie,ktoré ma zaujímajú,vždy nájdem takže žiadne
8. neviem
9. žiadny
10. darčeky ma nejak nezaujímajú
1. Týždeň. Pretože som si tam našla veľa obľúbených rubrík, autorov, sú tam vždy zaujímavé témy a nie je zaplnený bulvárnymi hovadinami.
2. D. Napr., psychológia
3. Kúpim. Rada čítam v takom tom svojom pohodlí a vraciam sa k článkom, nerada čítam dlhé veci na pc.
4. 2e
5. Neviem
6. Rozhovory so zaujímavými ľuďmi a recenzie na knihy a filmy.
7. Neviem
8. Nekonečné politické teórie
9. Žiadny
10. Nie
F
1.žiadny - lebo šecko je na nete
2.teen
3.na nete lebo je to zadarno
4.1,83 eur
5.nie
6.sex
7.to záleží od časopisu
8.↑
9.nejaký lacný a kvalitný o móde
10.ano - náramky
1. Emma, Slovenka, La Femme, Elle, Moja Psychológia a mala som rada aj Inko(ale po zmene na EvaGirl! ho už nečítam)
2. A, O živote(skutočné príbehy ľudí) a móde
3. Rada si ho kúpim, je pre mňa prijateľnejšie nosiť v kabelke časopis, ako nb(aby som si mohla čítať časopisy na nete)
4. Priamo úmerne to záleží od počtu strán(na túto vete som obzvlášť hrdá, lebo jediné čo mi v matike išlo bola úmera)
5. Je ich too much
6. Tie, ktoré majú v nadpise slovo "sex", neviem si to vysvetliť, ale vždy to tak bolo, škoda len, že väčšinou po treťom riadku prestanem čítať, lebo mi to príde písané dosť dementne
7. Skutočné príbehy ľudí
8. Kvízy a ankety, pretože sa cítim ako retardované malé decko, keď si robím permanentne kvízy typu "Aká farba sa k tebe hodí", "Má váš vzťah šancu" a podobné pičoviy (ach)
9. Lacný a kvalitný
10. Nemusia byť, ale ak je to niečo čo sa hodí, tak si to nechám
2.Iné
3.Kúpim si..niet nad pretáčanie stránok realne..ze si ho mozem vziat do postele aj na wecko..
4. Ak je fak dobrý maximálne 5 eur
5. Nečítam také...
6. O ľuďoch a ich správaní..
7. ASi žiadne..každý časopis má svoju koncepciu dobrú taká aká je..je blbosť aby som napríklad do Pro Hockey pridávala vtipy...
8. Žiadne,,
9. Myslím, že výber je dosť veľký...
10.Darčeky u mňa nehrajú žiadnu rolu...aj tak sú to väčšinou lacné shity...
Pohlavie:dievča
1-žiadny,zbytočne to berie peniaze
2-D ,mňa časopisy nezaujímajú
3-internet,nemusím každý mesiac kupovať
4-možno 2€
5-neviem,nečítam
6-strašidelné a vtipné príhody
7-nwm
8-o celebritách...koho zaujíma koľko má ktorá celebrita make-upu na sebe?
9-nemyslím že niečo chýba...
10-jj darčeky mám rada...a radšej nenapíšem aké uprednostňujem,bola by som celému Birdzu na smiech
vek: 22
pohlavie: muž
www.trianglewizard.webs.com
1. týždeň
2. D - spoločenský (týždeň), IT a herné (PC Revue, Level, podobne)
3. kúpim, lebo ho mám fyzicky v ruke, môžem si ho čítať hocikedy a nemusím pri tom čumieť do monitora čo už aj tak robím veľmi často a intenzívne
4. podľa toho o aké ide, akej kvality sú články, koľko má strán, či je k nemu prihodené ešte niečo (ako napr. CDčká)
5. netuším
6. ťažko kategorizovať
7. žiadne, každá téma má v nejakom časáku svoje miesto, nie je nič čo by mi vyslovene chýbalo a nevedel by som to nikde nájsť ak by som chcel
8. žiadna, nie je nič čo by mi vyslovene vadilo, len sú niektoré trápne
9. game developer
10. mal som obdobie kedy som si herné časáky vyberal každý mesiac podľa toho akú mali plnú hru, až na to že to nebol "darček", ale normálna pravidelná príloha, každopádne to už ma nejak nezaujíma
Pohlavie: ženské
Eva, Emma....nájdem tam všetko pokope....od módy, cez jemnejší bulvár, recepty, rady...atď...príde mi to ako viac časopisov v jednom
TÝŽDEŇ a HISTÓRIA....to sú moje najmilšie...
Iný (Spoločensko-politické)
Radšej tlačená forma...príde mi to omnoho reálnejšie. A zvuk a pocit pri listovaní sa nedá ničím nahradiť.
Dohromady za mesiac? Netuším...ale zväčša sa to pohybuje okolo 5€, keďže dva časopisy odoberáme pravidelne a platíme nárazovo...
Áno...škoda farby (samozrejme viem, že ide o biznis )
6. Ktore témy ta v časopise najviac upútavajú?
Politické dianie...a samozrejme móda
Viac objektívnych názorov a menej snívania...a prečo? Lebo niektoré články a názory v nich prezentované sú až príliš nereálne...
Reklamy...ale to nie sú témy, čiže...
Nijaký....všetko čo potrebujem, nájdem.
Mne je to úplne jedno....nerozhoduje "darček", ale články a obľúbenosť.
Pohlavie: muž
1. .týždeň
2. B, D
3. na internete, lebo na to odmietam dávať peniaze, ale ináč radšej držím v ruke to čo čítam
4. nič, len príležitostne pár eur
5. nečítam také, ale asi áno
6. politika, šport, ekonomika, hudba
7. hudobné
8. bulvár a reklamy
9. domáci hudobný
10. nie
PC revue, chip, obcas computer a level, lebo ine casopisy nepokryvaju moje zaujmy.
Iný(Uveď príklad)
D) Q1
nezvyknem si ich pravidelne kupovat, celkom mi vyhovuje ze su v pdf.
cca 4€/ks, ale neda sa to pausalizovat, zavisi to od konkretneho vydania casopisu(nie znacky)
vzhladom k tomu ze ich necitam, a kamarata som videl asi 2yr ago, tak sa mi nezdalo, ze by tam bolo vela reklam, ale aktualnu situaciu nezhodnotim
vacsinou nejake recenzie, pripadne nove technologie
viac odbornych clankov(preco? lebo ma to zaujima)
zavisi o od konkretneho clanku o ktorom (po precitani) viem povedat, ci by som ho v casopise mat chcel, alebo nie
momentalne mi nenapada nic, co by mi chybalo
nie, uprednostnujem kvalitny obsah
1. Báječná žena, Nový čas pre ženy. Pretože tam sú članky take zo života a aj rady, prípadne nejaké recepty ( čo mám ja rada ) a v aj krížovky. žiadny extrémny bulvár a somariny
2. Teenegersky som si nikdy nekupila ale takého kamarata som par krat čítala, ako je fajn že tam píšu o skupinách a tak ale tie ostatné rady ...sorry ale dost pekné vymývanie mozgov
Nejaké odborné časopisy, názvy nemám nekupujem ale občas sa mi niečo pritrafí pod ruku ...a spomenuté 2 (viď viššie)
3. časopisy kupujem, na nete pozerám len aktuality prípadne nejaké správodajske stranky
4. Záleží od toho, čo to je a ako to človeka upúta a prinúti ho si daný časopis kúpiť. Konečnú sumu nemám, ak ma niečo fest upúta tak občas nehľadím na sumu
5. dostatočne veľa
6. Nejake zaujímavosti, články o krajinách, kultúre, prípadne z domova
7. Hlavne také zaujimavosti ako som spomenula ohladom vedy, kultury, života ľudí
8. ak by som o tom mohla rozhodovať tak v tom spomenutom kamaratovi by som ubrala temy typu: Ako zbaliť chlapca, Testík ako byť sexy, Ako zbaliť babu, Čo si o nás dievčatá myslia? (Proste absolútne blbosti)
9. Neviem, nie som až taká zaťažená na časopisy
10. Nekupujem časopisy kvôli darčekom ( i keď priznám sa raz sme vykupili jeden časopis v stanku ( poukažky do Tatralandie) no nekup to )