ano moja ex-najlepsia kamoska bola bulimicka aj anorekticka, dotoho aj vegetarianka a vsetko mozne...este teraz nou trpi a je to uz 10rokov,ma ..19rokov prave.... , okolie ju vnimalo ako "pojasenu rozmaznanu babu" ..co ma dost mrzi, ale ludia vedia byt niekedy svine vela si vytrpela
Poznám.. a to dievča mi je strašne ľúto..chcela som jej volakedy pomôcť lenže moju pomoc odmietla... Stratila kamošov a ostala sama..doteraz o nej nič neviem a niekedy si to ja sama vyčítam prečo som jej nedokázala pomôcť keď to tak strašne potrebovala :/
@antifunebracka mohol by si laskavo drzat hubu pri veciach o ktorych vies picu a tagovat do takychto veci ludi ktorych nepoznas (a ani poznat nebudes)?!
moji rodičia si myslia že som anorektička .. ale pravdou je že jem viac ako moja vlastná mama ktorá ma 70 kíl a nepriberám .. asi mi telo rýchlo spaľuje alebo ja neviem
@antifunebracka bolo to pred trištvrte rokom a tie blogy zmazala, čo môže znamenať, že nechce aby ju ľudia poznali podľa toho a vôbec, aby o tom vedeli a niekto to o nej stále spomína. mne osobne by to ako dôvod stačilo
@antifunebracka uz si to raz urobil a neviem ci som ta vtedy poslala s tymito recami do pecka ja alebo len maju ale toto neni prvykrat. pochop ze ty nemas ZIADNE pravo vytahovat nicky birdzakov na taketo temy. blogy su prec ja sa k tomu nevyjadrujem a posledne co kedy budem robit je ze o tom budem diskutovat v birdz fore tak si to laskavo zapamataj
@kaylee s niecim si to mylis, ak by si mi niekedy napisala, ze si to nezelas, urcite by som to viackrat nerobil, ani nik iny ma na to neupozornil. myslel som, ze by tomu dievcatu pomohlo, keby sa o tom mohla porozpravat s rovesnickou, ktora to zazila. vedel som, ze ty si o tom pisala, z coho som vyvodil, ze nemas problem o tom rozpravat. netusil som, ze si to uz vymazala a tvoj postoj sa zmenil. urcite som ti tym nechcel zle. ak by som mal pocit, ze ide o nieco sukromne, napr ze by si mi o tom probleme napisala len do TS, urcite by som to nevytahoval. cely problem je proste v tom, ze som nevedel, ze s odstupom casu o kedysi verejnej veci uz problem pisat mas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(To ako trpiteľsky znie Unleash yer inner whiny emokid! )
DAKUJEM
@nenavidim preco, ty jebotron?