tieto priblblé témy na výtvarnej som neznášal "buďme ekologický;Zem je tvoja kamarátka;rasizmus nemá budúcnosť;pomôž svojmu blížnemu;s loptou na ihrisku;"
Pridávam tému "harmónia" - to je z vysokoškolských kuloárov .
Slečne fóristke neviem nič eyxtra poradiť, iba myslím, že by som určite nekreslila úsmev (priamo). Ale ja mám nad čím iným uvažovať, tak hľadaj sama. Symbol, metaforu...
všetci čo tu dávate napdy s planetou a smjalíkmi.. ako to podla ma naapden každého viem že teraz kritizujem a sama asi nči nevymslím.. ale čo symbolizuje celý svet okrem planety? a usmev? okrem usmevu? hmm skus si spravit tu.. pavučinu nápadov či jak sa ta blbost vola
že daš slovo svet. odtoho dovodžíš dalšie sloá a tak ta niečo napadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ty vole, dnes som brutálne kreatívna
Pridávam tému "harmónia" - to je z vysokoškolských kuloárov .
Slečne fóristke neviem nič eyxtra poradiť, iba myslím, že by som určite nekreslila úsmev (priamo). Ale ja mám nad čím iným uvažovať, tak hľadaj sama. Symbol, metaforu...
jednoznačne toto ... kreslil som to sam ... na papier jebneš nejake tiene a maš to fine !
že daš slovo svet. odtoho dovodžíš dalšie sloá a tak ta niečo napadne