Pol roka chcem byt s nim a aj on so mnou ale ja mam taku povahu ze som vzdy nieco vyviedla. On ma moje heslo a preto vzdy chodil na FB a pozeral si to tam a vzdy na nieco prisiel 4x mi prepáčil a vcera mi dal konec! definitívny. Ja mu chcem dokázať ze t
ti jebe? v živote by so nedal frajerke heslo od FB či iného portálu .... možno som teraz vadný ja ale myslím si že to je moje súkromie s kým si píšem ...
"povahu ze som vzdy nieco vyviedla"??..tak s takouto povahou si nikdy nenajdes staleho frajera, ale ked si pekna, tak si aspon uzijes kopec jednorazoviek....
Kristepanenanebi, to je choré, dávať niekomu svoje heslo na facebook, nech sa ti tam prehrabuje.... rovnako ako prehrabávať sa tam a na základe toho potom robiť takéto závery. A také, že na jeden deň ťa ľúbi a na druhý už nie...?! Čo ste škôlkari? Radšej si dajde pekne krásne obaja pokoj a počkajte, až na nejaký vzťah dozrejete.
Myslím si že tu ide o to že ty nevieš čo zo sebou... aby si chápala... Ak viem že mám niečo na FB čo by mi mohlo uškodiť môjmu vzťahu buď to vymažem alebo nedám heslo. Aj keď najideálnejšie by bolo aby priateľ o tebe vedel všetko.
A len pre info... ja mám priateľove heslo aj on má moje a v živote by ma nenapadlo vŕtať sa mu tam či už v správach alebo histórii... A keby sa aj hrabal on mne ( o čom pochybujem) tak by tam nič nenašiel, nakoľko si všetko hovoríme.
@surgi naco ma tvoje heslo? po dalsie, ak chces vztah, tak sa tak chovaj.. sama nevies co chces a nie si na to mlada? nechcem mudrovat, ale podla toho co pises
Skús zájsť za psychológom. Nič v zlom ale taký chalan si ťa nezaslúži a ti sa nesprávaj ako čupka a neflirtuj s inými chalanmi. Ľudia o mňe hovoria že som drzá ale ja len hovorím pravdu každému. Raz som učiteľke povedala že jej výučba sa rovná kraviemu hovnu. Poznámku som dostala ale nesrala som sa s klamstvami a ani slovníkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ty si hrozna lebo si tam (asi) vypisujes s inymi chalanmi
a on je hrozny lebo ti to stalkuje
myslím, že viac k tomu netreba.
Dalo sa to už doporiadku.
Ale mám pocit, že vy ste na tom mentálne omnoho horšie takže @1 ale najlepšie riešenie je @3.
Pozri, ja tam nie som a vôbec mi nechýba.. vediem plnohodnotný a šťastný život
@11
A čože si na tom fejsbúku také mala, povedz?
(kto to pochopil, thumbs up)
skupinova terapia?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahooooooj Eriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
A len pre info... ja mám priateľove heslo aj on má moje a v živote by ma nenapadlo vŕtať sa mu tam či už v správach alebo histórii... A keby sa aj hrabal on mne ( o čom pochybujem) tak by tam nič nenašiel, nakoľko si všetko hovoríme.
Ale tak my už sme dospelí...