Urcite nie.. neviem ako by som v prvej chvili zareagovala ale urcite by to nebolo odsudzovanie... mozno zo zaciatku dost sok-ale ten by presiel rychlo.... sak teraz sa uz o HIVa AIDS vie pomerne vela tak si nemyslim ze by sa naslo vela ludi co by niekym nakazenym opovrhovali (mozno tak taki 50rocni ludia alobo specialni kreteni)
odsudzovat urcite nie, mohli by sme spolu vychadzat akoze v pohode, ale vo mne a myslim ze v kazdom by bol taky trosku podvedomy strach ze boze len nech sa nieco nestane aby som sa nenakazila (uraz atd...) ale urcite by som chorych ludi neodsudila
tak akoze ja sa moc nepriblizujem ani k tym ktori maju chripku nie to este AIDS samozrejme odsudzovanie nie je na mieste ale ochrana vlastneho zdravia ano...
aids je prenosne len pohlavnym stykom a krvou, tak preco by ste takemu cloevku nepodali ruku? a ked ma niekto aids, nema to predsa napisane na cele, takze o tom ostatni ani nemusia vediet (hned na pohlad myslim)
urcite by som ho neodsudzovala, preco by aj? v tejto nasej malomestiackej spolocnosti sa uz tusim ludia odsudzuju aj za farbu ponoziek...
jasne, že by som takeho človeka neodsudzovala, najprv by som mala trochu strach, ale to je len strach z niečoho nepoznaneho, isto by mi to neprekažalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
urcite by som ho neodsudzovala, preco by aj? v tejto nasej malomestiackej spolocnosti sa uz tusim ludia odsudzuju aj za farbu ponoziek...