ahoj myslim si ze mas mladucky vek na sex este to tak nevies chapat ale rady by tu boli ale zadaj konkretne pri akej prilezitosti to chces vies ci doma alebo kde a ako sa s nou poznas ci kratko ci dlho ospis a zadaj to konkretnejsie
Vies ja s nou chodim tri stvrte roka a ona mi navrhla sex teraz za tyzden ideme na chatu a ja vobec nic neviem ako zacat co ju dobr vzrusi a ako rychlo ho mam do nej zasuvat prosim ak mozes tak mi nieco dobre porad
pocuj typek ty si nejak moc skuseny male decko to moze vediet, ale potom ked pride na to tak v neskorsom veku tak chalanom baby zsapavaju pri tom, obrazne povedane... chce to len prax
Vy ste typci.. osobne si myslim, ze netreba z tychto veci robit taku vedu.. ja som nikdy neanalyzovala, co sa bude chalanovi pacit, proste som skusila a pozorovala jeho reakcie a tak isto aj on moje, takze..
Od 13 do 15 rokov a chcete sex.
Ja by Vám prijebal.
Mam 16 rokov a som panic.
Vadí mi to? Trochu.
Ale je iné zajebat s nejakou škaredou čo nepoznáš a zajebat si s peknou frajerkou ktorú Lubis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ja by Vám prijebal.
Mam 16 rokov a som panic.
Vadí mi to? Trochu.
Ale je iné zajebat s nejakou škaredou čo nepoznáš a zajebat si s peknou frajerkou ktorú Lubis.