Aj ja túžim po oveľa staršom! :( neviem čo robiť...
mám ho ísť vykopať alebo nie? viete, ono je nenormálna sračka ten náhrobný kameň najprv dvihnúť, potom ako krt hrabať až k truhle a tú ešte aj otvoriť.... ( hoci to ostatné potom je vcelku príjemné )
@lilli622 teda aj ty rada rozoberáš tie absurdné témy, ktoré sú tu bežne zakladané denne? toto bolo len na margo tej témy čo je nižšie... založená s podobným názvom... alebo ti to príde trápne, lebo to berieš ako osobný výsmech?
a čo ak som to myslela vážne?
@orfea2 bude mi cťou zanechám ti nejaký ten epitel aj na čepeli
@james144 nemaj strach, tá časť sa dá našťastie vždy bezpečne a už bezbolestne odstrániť
@popolcek neberem ako osobny vysmech... je mi to jedno, len nechapme co je na tom zle ze som sa buchla do starsieho muza... nema ani 35 takze to neni zase taka vykopavka... nahodou je dost sexy... zeriem ho (smajlik)
@lilli622 no vidíš a mňa zasa priťahujú ľudia, dávno mŕtvi. teda v tom mega rozloženom stave bárs vábni niesu ale ich predstava za živa je to čo je u mňa nepríjemnou nekrofíliou hoci nepopieram že 35 ročný chlap nie je rajcovný, poznám jedneho 62ročného a aj to je pre mňa ešte mladík ( ako sa vyjadrila @mielikki takže tak
@mm47 nežiarli! ty si ešte užiješ... s gélom na vlasy
@narazuvzdornaa mne sa práveže baudelaire s tými jeho básňami páčil ešte viac... ja som vedela nže to je Tzara! akurát takto mohol vyzerať v ranných rokoch aj Baudelaire dobre... ale podelíš sa ale nechám ti právo prvej noci a ja zatiaľ pôjdem za ujom Flamelom a ujom Baudelairom
Ja uvažujem nad rozšírením lokality vykopávok aj smerom k Boltzmannovi (ten intelekt, ach, ten intelekt!) a Galsworthymu (toho som ochotná naklonovať, porozprávať sa s ním a zneužiť až neskôr)..
@narazuvzdornaa ja ostanem pri týchto troch a potom ešte musíme ísť ku kráľovskej hrobke a spýtať sa uja Napoleona, či nemá chuť a potom hurá do Permy za PAGANINIM! ♥_♥
@adka279 prichádza nova éra popolčekovskej nekrofílie
@mielikki ee to nejsu mrtve len nafetovane :: snehulienka- z jablcka napusteneho ketaminom , sipkova ruzenka - z tŕňa ktory je namiesto striekacky s heroinom atď.
ajaaay.. moja nekrofilka sa ozvala.. ... podla mna pomoze ak pojdeme toho 15 na moravu.. tam sa najdu aj nejaky peknyy zivy... stlmime tu tvoju nepochopenu nekrofiliu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Neverila by som, že to vezmeš vážne
@popolcek požičiam ti moju lopatku? pôjde to ľahšie
a čo ak som to myslela vážne?
@orfea2 bude mi cťou zanechám ti nejaký ten epitel aj na čepeli
@james144 nemaj strach, tá časť sa dá našťastie vždy bezpečne a už bezbolestne odstrániť
@popolcek Cimetiére du Montparnasse tuším
@narazuvzdornaa mne sa práveže baudelaire s tými jeho básňami páčil ešte viac... ja som vedela nže to je Tzara! akurát takto mohol vyzerať v ranných rokoch aj Baudelaire dobre... ale podelíš sa ale nechám ti právo prvej noci a ja zatiaľ pôjdem za ujom Flamelom a ujom Baudelairom
Kvoli tebe sa aj zabijem , alebo si to budes myslet (dam sa len zmrazit) a ked budes v tom najlepsiom tak budem zrazu zit
Ja uvažujem nad rozšírením lokality vykopávok aj smerom k Boltzmannovi (ten intelekt, ach, ten intelekt!) a Galsworthymu (toho som ochotná naklonovať, porozprávať sa s ním a zneužiť až neskôr)..
@adka279 prichádza nova éra popolčekovskej nekrofílie
Ale ked nahodou drbnes tak mi nelez do postele taka zozeme
tssss gentleman
Gentlegirl
Mato... fuckticky som strateny z toho akym smerom sa to tu zenie, Good Luck.
A ak uspech tak Good Job!