ano ano ano suhlasim s tebou az na to ze svoj zivot sa mi paci a mam ho rad..☻.. ako ide vsetko ▼ tak pojde aj vsetko horeeee alebo zeby to slo do █??? kazdy normalny povie: vzdy moze byt aj horsie tak dont worry be happy... a neboj aj ja mam od polroku skolskeho blbu naladu...
neviem preco , ale ked svieti slnko a podlhsej dobe je teplejsie, tak je u mna vysoka pravdepodobnost ze mam uzasnu naladu... ak je tak ako dnes, alebo kosa na zmrznutie, je to u mn adost tragicke ~_~ ...
Akože úplný súhlas... Ja neviem, či je fakt nejaká blbá konštelácia hviezd, alebo čo, ale už 4.mesiac to ide dolu vodou...
Dúfam, že po tomto už aspoň 4 mesiace bude všetko iba pozitívne!
A Vám ostatným tiež držím palce!
hmmm
niektore veci ktore sa odohrali v mojom zivote su neuveritelne negativne, ale na druhej strane sa odohralo aj par velmi pozitivnych veci za ktore som velmi vdacny
Treba vediet tazit aj z veci negativnych, nelutovat sa a hlavne mat kolo seba aspon niekoho, kto vas podrzi, lebo sam este nikto nikdy vojnu nevyhral
tak ja vam odpoviem na vsetky vase otazky k tejto teme-- je proste rok2009 vsetko sa zniciii...bude sa diat mrte nelogickyx veci..vseci si najdu nove zivotne cesty..vela ludom sa stane nieco zavazne v zivote..proste sa budu diat prevratne veci a je len na vas ako to zvladnete proste si vzdy povecte "I´ll be OK!!!" no vazne....musite to vydrzat az do roku 2010, no nezarucujem vam ze ten bude lepsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Dúfam, že po tomto už aspoň 4 mesiace bude všetko iba pozitívne!
A Vám ostatným tiež držím palce!
niektore veci ktore sa odohrali v mojom zivote su neuveritelne negativne, ale na druhej strane sa odohralo aj par velmi pozitivnych veci za ktore som velmi vdacny
Treba vediet tazit aj z veci negativnych, nelutovat sa a hlavne mat kolo seba aspon niekoho, kto vas podrzi, lebo sam este nikto nikdy vojnu nevyhral