@hetfield@9 No a v čom myslíš, že je teda ten problém? Úplne som v tom stratený. Robí to len kvôli tomu, že to je Ruská vakcína? Alebo, že tie vakcíny sú fakt iné, alebo majú len inú formu - alebo už neviem čo. Veď kým sa u nás toto trápne divadlo zo všetkých strán skončí, tak EMA zatiaľ Sputnik schváli a čo potom urobí ŠUKL to netuším. Každopádne, Matovičovi by to dalo do rúk takú zbraň, že by tým neprestal deň čo deň otravovať akú mal pravdu.
@james98 ona je po odbornej stránke velké nič,pred ŠUKLOM bola vedúca lekárne čiže to by každý vedúci lekárne mohol robiť riaditela...jej hlavná a jediná kvalifikácia je že Baťo bol Kiskov podržtaška.čiže ja si myslím že ju niekto úkoluje a ona poslušne plní zadanie.Tiež by ma zaujímalo na základe čoho zistili že sputnik koluje po svete v x verziách lebo také niečo by mohli s istotou povedať len ak by mali vzorky zo všetkých krajích ktoré ním očkujú a porovnali ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov